De steunmaatregelen in het kader van de gestegen energieprijzen, zoals de federale verwarmingspremie, worden automatisch verrekend met je facturen.
Je hoeft ons hiervoor niet extra te contacteren. Meer informatie over de maatregelen vind je hier.
Hulp en ondersteuning

Je Luminus Extras: 20% korting bij min. aankoop van €100 op het volledige aanbod bij GAMMA

Je Luminus Extras: 20% korting bij min. aankoop van €100 op het volledige aanbod bij GAMMA.

Wat is GAMMA?
Je huis duurzamer maken ... Klinkt als een hele klus, maar is eenvoudiger dan je denkt. Het helpt om jouw energieverbruik te doen dalen, en daarmee is het dus ook goed voor je portemonnee. GAMMA helpt je een handje bij het klussen met handige stappenplannen, how to video’s en vele slimme tips.

Wat houdt je Extras-deal in?
Dankzij Luminus krijg je 20% korting bij min. aankoop van €100 op het volledige aanbod bij GAMMA. Ga snel naar een GAMMA winkel in jouw buurt of winkel makkelijk en snel in de webshop. 
Grote isolatiewerken voor de boeg? Goed nieuws! GAMMA geeft momenteel 25% korting bij aankopen van minimum €250. Ontdek het hier.

De korting van 20% op de volledige kassabon voor alle aankopen van ten minste 100 euro is geldig op vertoon van deze bon van 27/07/2022 t/m 30/08/2022 aan de kassa bij GAMMA in België of in de webshop met actiecode 2231GAMMA20. Max. 1 bon per klant en per kassaticket. De korting is niet cumuleerbaar met deze of andere kortingsacties, noch met acties met gratis artikelen. De voordeligste korting wordt steeds toegekend. (bv. 30% op een artikel, je ontvangt hier reeds de hoogste korting. Het aankoopbedrag van dit artikel telt mee in de berekening voor de minimale aankoopwaarde van 100 euro om korting te krijgen op overige artikelen waarbij het voordeel lager is dan 25% korting.) De korting is niet geldig op gemeentelijke huisvuilzakken, kleurstalen en testers, diensten, zonnepanelen, verhuur, de GAMMA cadeaukaart en reeds gekochte artikelen. Niet omruilbaar in geld. Niet geldig met terugwerkende kracht.
V.U.: GAMMA België, Amsterdamstraat 18, 2000 Antwerpen.

Genieten van deze Luminus Extras?

Om te genieten van dit voordeel moet je eerst inloggen.

Log in