Door de uitzonderlijke situatie in de energiemarkt krijgt onze klantendienst erg veel oproepen te verwerken. We proberen iedereen zo snel mogelijk te helpen, maar houd rekening met langere wachttijden. Via je persoonlijke klantenzone MyLuminus.be kan je tal van zaken zelf regelen, zoals facturen en betalingen bekijken, een afbetalingsplan aanvragen en het doorgeven van een verhuis. Heb je vragen over de overheidsmaatregelen, dan vind je hier zeker en vast een antwoord.
Hulp en ondersteuning

Je Luminus Extras: smakelijke kortingen bij Pizza Hut

Je Luminus Extras: smakelijke kortingen bij Pizza Hut.

Smullen van een overheerlijke pizza? Dat doe je bij Pizza Hut! Geniet nu van EXTRAS! veel lekkers voor jou en jouw familie. Dankzij Luminus kan je nu lekker tafelen met een interessante korting en heerlijk genieten van een verse pizza zoals enkel Pizza Hut die maakt. Want al meer dan 60 jaar zijn ze bekend voor het serveren van ’s werelds heerlijkste pizza. 

Eet een lekkere pizza in één van de vele Pizza Hut restaurants of bestel er simpelweg eentje online.

 

Aanbod geldig tot 31/12/2022. Niet cumuleerbaar met andere bonnen, voordelen of menu's. Kortingen enkel geldig in Pizza Hut België. V.U.: Pizza Hut, Borsbeeksebrug 34 bus 4, 2600 Berchem

Genieten van deze Luminus Extras?

Om te genieten van dit voordeel moet je eerst inloggen.

Log in