Hulp en ondersteuning

Energie besparen

Ontdek de energiezuinige producten en diensten van Luminus.

Wie zonnepanelen plaatst, produceert zelf groene energie. Dat is niet alleen goed voor het milieu, u vergroot ook de energie-efficiëntie van uw zaak en bespaart op uw energiefactuur. Is zonne-energie iets voor uw bedrijf?

Meer Info

Een moderne condensatieketel levert u een pak voordeel op in vergelijking met een ouder exemplaar. Zo bespaart u met een nieuwe verwarmingsketel tot wel 35% op het energieverbruik van uw zaak. En dat is voordelig voor uw factuur.

Meer Info

Ledverlichting moet niet meer onderdoen voor de traditionele halogeen- of gloeilamp. Het licht is even aangenaam en u verbruikt minder energie! Met Relighting van Luminus gaan we samen voor een optimale verlichting in uw werkruimte.

Meer Info

Met de slimme thermostaat van Luminus verwarmt u voordelig. Het toestel leert zelf wanneer het moet verwarmen, zo bespaart u op uw energieverbruik en dat is positief voor uw factuur. Is een slimme thermostaat iets voor uw zaak?

Meer Info

Hebt u zonnepanelen en wilt u nog onafhankelijker van het net worden? Met onze thuisbatterijen zet u overtollige energie niet terug op het net, maar slaat u het op. U bewaart energie voor later en bespaart op uw energiefactuur!

Meer Info

Elektrisch rijden is de toekomst van mobiliteit. Daarom investeert Luminus in laadoplossingen voor alle type elektrische wagens en plug-in hybrides. We helpen u bij de juiste keuze en bieden een uitgebreid pakket van ondersteunende diensten aan.

Meer Info
Electrician at work

EnergieAssist 24/7: gemoedsrust voor u en uw bedrijf.

Stroompanne in uw zaak? Luminus helpt u uit de nood! Ontdek alles over Luminus EnergieAssist 24/7.

Meer info

Ontdek hoe Luminus u nog meer tot dienst kan zijn

Download onze app op