Hulp en ondersteuning

Je EXTRAS! korting: Tot € 85 korting bij HelloFresh

Je EXTRAS! korting: Tot € 85 korting bij HelloFresh.

Een vliegende start in de keuken (met HelloFresh). Voor betere eetgewoonten ben je bij HelloFresh aan het juiste adres.

Kook de lekkerste recepten die bij iedereen in de smaak vallen. Wij bedenken het menu, jij kiest uit vele recepten jouw favorieten en krijgt een box vol verse ingrediënten thuisbezorgd. Zo zet jij eenvoudig een goede maaltijd op tafel, waar iedereen van geniet.

Dankzij Luminus krijg jij als nieuwe of oude thuiskok nu tot €85,- korting op jouw eerste 4 boxen. De korting is geldig op alle combinaties - jij kiest zelf hoeveel maaltijden en voor hoeveel personen je kookt!

Flexibel
Andere plannen? Je kunt je box tussendoor eenvoudig op pauze zetten in je online account. Ga naar je weekmenu, klik op de kalender en pauzeer je box een of meerdere weken.

Veel kookplezier!

 

Bij bestelling van een flexibel lidmaatschap op een maaltijdbox krijg je op je eerste box € 15,01 tot € 50,01 korting (afhankelijk van de grootte van je box), op de tweede box € 10,- korting, op de derde box € 10,- korting en op de vierde box € 10,- korting, exclusief bezorgkosten. De eerste bezorging is gratis. De kortingscode is enkel voor nieuwe klanten en klanten die hun lidmaatschap meer dan 3 maanden geleden hebben opgezegd. De korting geldt voor de maaltijdbox excl. toeslagen of extra producten. Opzeggen en pauzeren kun je afhankelijk van de bezorgdag uiterlijk 3 tot 6 dagen voor de bezorging doen. Op het lidmaatschap geldt een herroepingstermijn van 14 dagen. Ga voor meer informatie naar HelloFresh.be/algemene-voorwaarden.

Genieten van deze Luminus Extras?

Om te genieten van dit voordeel moet je eerst inloggen.

Log in