Hulp en ondersteuning

Je EXTRAS! korting: Tot € 95 korting bij HelloFresh

Je EXTRAS! korting: Tot € 85 korting bij HelloFresh.

Kook met HelloFresh elke dag lekker vers en gevarieerd! 

Met HelloFresh kies je bewust en kook je altijd gevarieerd. Zo vind je elke week meer dan 45 recepten op het menu: van lichte maaltijden tot ultiem comfortfood, zoals salades of pasta's.  

  • Kies elke week uit meer dan 45 nieuwe recepten  
  • Krijg de beste verse ingrediënten thuisbezorgd 
  • Kook lekker, makkelijk én snel voor het hele gezin 

Dankzij Luminus krijg jij als nieuwe thuiskok nu tot €95,- korting op jouw eerste 4 boxen. De korting is geldig op alle combinaties - jij kiest zelf hoeveel maaltijden en voor hoeveel personen je kookt! 

Veel kookplezier! 

 

HelloFresh biedt een flexibel, doorlopend abonnement op een maaltijdbox aan. Bij bestelling van een flexibel lidmaatschap krijg je nu tot € 95 korting verdeeld over je eerste 4 boxen: € 20-50 op box 1 (inclusief gratis eerste bezorging), € 10-20 op box 2, €10-15 op box 3, € 5-10 op box 4.. De korting op deze eerste 4 boxen is afhankelijk van het aantal personen waarvoor je bestelt. De eerste bezorging is gratis, daarna zijn bezorgkosten van toepassing. De kortingscode is enkel voor nieuwe klanten en geldt voor de maaltijdbox excl. toeslagen of extra producten. Opzeggen en pauzeren kun je afhankelijk van de bezorgdag uiterlijk 3 tot 6 dagen voor de bezorging doen. Op het abonnement geldt een herroepingstermijn van 14–dagen. Bekijk voor meer informatie de algemene voorwaarden: HelloFresh.be/algemene-voorwaarden.

Genieten van deze Luminus Extras?

Om te genieten van dit voordeel moet je eerst inloggen.

Log in