We krijgen momenteel zeer veel oproepen met vragen over de stijging van de prijzen voor gas en elektriciteit. Het antwoord op de meest voorkomende vragen vind je hier. Wist je dat je via My Luminus ook makkelijk zelf je voorschotbedrag kan nakijken en aanpassen?
Hulp en ondersteuning

My Luminus

Deze persoonlijke klantenzone kan je via de website en onze app gebruiken en is volledig gratis.

Login op MyLuminus Maak een account aan

Ontdekken

Met My Luminus, uw online klantenportaal, kunt u uw energieverbruik snel en gemakkelijk opvolgen.
U kunt er uw facturen bekijken, uw maandelijkse betaling en uw persoonlijke informatie beheren.

  • In de rubriek 'Voorschot en afrekening' van je My Luminus zone, vind je een tool waarmee je zelf het bedrag van je voorschotfactuur kunt aanpassen
  • Je kan ook de vervaldag van je voorschotfacturen, de betaalfrequentie en je bankrekeningnummer van je domiciliëring aanpassen. 

In de rubriek Facturen en Betalingen  van je persoonlijke klantenzone vind je een overzicht van al je voorschotfacturen, rekeningafschriften en betalingen van de laatste drie jaar.

 

Vind het overzicht van al je facturen, rekeningafschriften en betalingen van de laatste drie jaar in de rubriek Facturen en Betalingen van je persoonlijke klantenzone.

Niets eenvoudiger om je e-mailadres of telefoonnummer te wijzigen! In je persoonlijke klantenzone in de rubriek Mijn profiel.

100% gratis klantenzone