Door de uitzonderlijke situatie in de energiemarkt krijgt onze klantendienst erg veel oproepen te verwerken. We proberen iedereen zo snel mogelijk te helpen, maar houd rekening met langere wachttijden. Via je persoonlijke klantenzone MyLuminus.be kan je tal van zaken zelf regelen, zoals facturen en betalingen bekijken, een afbetalingsplan aanvragen en het doorgeven van een verhuis. Heb je vragen over de overheidsmaatregelen, dan vind je hier zeker en vast een antwoord.
Hulp en ondersteuning

Je Luminus Extras: 20% korting op alle AEG- producten

Je Luminus Extras: 20% korting op alle AEG- producten.

AEG is er om verwachtingen van huishoudelijke toestellen opnieuw te definiëren. Daarom wil AEG de grenzen van het dagelijks leven uitdagen. AEG sluit nooit compromissen als het gaat om duurzame innovaties voor jouw huis. Zo kan jij je leven inrichten zoals je zelf wilt, met respect voor het milieu. En maak je minder zorgen, behalve om wat echt belangrijk is. Dankzij Luminus krijg je 20% korting op het volledige aanbod bij AEG.

Surf snel naar de webshop en geniet van 20% korting bij AEG.

 

De korting is geldig van 1 januari tot en met 31 december 2022. De korting is niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere kortingen en is niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Korting is enkel geldig online via de AEG webshop  (www.aeg.be). De korting is niet geldig in de fysieke verkooppunten..  V.u.: Electrolux Belgium nv, Raketstraat 40, 1130 Brussel

Genieten van deze Luminus Extras?

Om te genieten van dit voordeel moet je eerst inloggen.

Log in