Door de uitzonderlijke situatie in de energiemarkt krijgt onze klantendienst erg veel oproepen te verwerken. We proberen iedereen zo snel mogelijk te helpen, maar houd rekening met langere wachttijden. Via je persoonlijke klantenzone MyLuminus.be kan je tal van zaken zelf regelen, zoals facturen en betalingen bekijken, een afbetalingsplan aanvragen en het doorgeven van een verhuis. Heb je vragen over de overheidsmaatregelen, dan vind je hier zeker en vast een antwoord.
Hulp en ondersteuning

Je Luminus Extras: 15% korting bij Rowenta

Je Luminus Extras: 20% korting bij Rowenta.
Of het nu gaat om stofzuigers, strijkijzers, luchtreinigers, baardtrimmers … Rowenta biedt stijlvolle producten die een ideaal evenwicht hebben tussen geavanceerde technologie en gebruiksgemak. Dankzij Luminus geniet je nu van 15% korting op het volledige assortiment bij Rowenta, zelfs op de afgeprijsde producten. Hoe goed is dat?

Surf snel naar de webshop en krijg via Luminus 15% korting.
 

De korting is geldig van 1 januari 2022 tot en met 31 december 2022. De korting is geldig op het volledige gamma van Rowenta, zelfs op afgeprijsde artikelen. De korting is echter niet cumuleerbaar met andere promo codes. Korting is enkel geldig online via de Rowenta webshop  (www.rowenta.be). De korting is niet geldig in de fysieke verkooppunten. V.u.: Groupe SEB Belgium, Avenue de l’espérance 25, 6220 Fleurus

Genieten van deze Luminus Extras?

Om te genieten van dit voordeel moet je eerst inloggen.

Log in