Hulp en ondersteuning

Een hoofd vol energievragen?

Luminus biedt je betrouwbare oplossingen om je energieverbruik en facturen onder controle te houden.

Naar onze oplossingen

Oplossingen van a tot z voor je energie

We hebben allemaal vragen over onze energie. Hoe kan ik mijn verbruik verlagen zonder in te boeten aan comfort? Hoe kan ik mijn facturen onder controle houden? Hoe kan ik profiteren van duurzame, betaalbare energie? Met meer dan 20 jaar ervaring in energie kunnen we je van a tot z adviseren, op basis van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Van groene energietarieven tot de nieuwste generatie zonnepanelen, laadpalen voor elektrische auto's, warmtepompen en thuisbatterijen: Luminus biedt je een compleet pakket oplossingen op maat. Zo wordt je energieverbruik efficiënter en geniet jij van meer gemoedsrust.

Welke voordelen biedt Luminus in jouw energieoptimalisatie?

1. We regelen elk aspect van je energiebehoeften

Om je volledig te ontzorgen, dragen wij de verantwoordelijkheid wat betreft je energiebehoeften. Hoe kan je de energie in je woning optimaal benutten? Wat is het beste tarief voor jou? We adviseren je op elk niveau en nemen de benodigde installaties of aanpassingen voor onze rekening. En om je volledige gemoedsrust te bieden, helpen onze apps je om je verbruik te monitoren en onder controle te houden.

Competitieve tarieven

2. Toegankelijke oplossingen tegen aantrekkelijke prijzen

Luminus wil als toonaangevend energiebedrijf iedereen steunen die investeert in duurzame energieoplossingen. Daarom zijn onze prijzen voor deze oplossingen heel aantrekkelijk. Wist je dat je een installatie van zonnepanelen gespreid kan betalen aan een voordelig tarief dankzij onze energielening van KBC?
Let op, geld lenen kost ook geld!

3. Gegarandeerde kwaliteit dankzij onze gecertificeerde lokale installateurs

Voor jouw energiebesparende oplossingen werken we samen met een exclusief netwerk van lokale partners die allemaal gecertificeerd zijn. Hun uitgebreide ervaring (meer dan 30.000 installaties tot nu toe) en diensten die voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen, zijn jouw garantie voor vertrouwen.

4. Een betrouwbare, stabiele en solide partner

Kiezen voor Luminus betekent kiezen voor een betrouwbare energiepartner met een hoge klanttevredenheid, een langetermijnondersteuning en een solide financiële structuur.

Onze oplossingen voor jouw energie

Zonnepanelen en thuisbatterij
Energie besparen - Je energieverbruik vergroenen.

De energie die je zelf opwekt, is het voordeligst. Dankzij onze hoogrendementszonnepanelen (Tier-1) en hoogwaardige thuisbatterijen kan je de terugverdientijd inkorten. En de expertise van onze gecertificeerde partners garandeert een probleemloze installatie.

Warmtepomp
Energie besparen - Benieuwd hoeveel en hoe jij kan besparen op je energiefactuur? - Warmtepomp.

Verlaag je verwarmingskosten drastisch en duurzaam met een warmtepomp. Je krijgt advies voor het systeem dat jou het meest oplevert.
Laadpaal voor thuis
Energie besparen - Je energieverbruik vergroenen.

Voor je elektrische of hybride wagen krijg je de laadpaal die precies bij je laadbehoefte past, evenals advies over het beste energietarief. Laden onderweg doe je met de Luminus-laadpas, die je toegang geeft tot een uitgebreid netwerk van oplaadpunten.

EnergyControl Monitor

Houd je energieverbruik onder controle met EnergyControl Monitor

Volg je verbruik in real time tot op de euro. Zo kan je energieverslindende apparaten opsporen en je verbruik heel gericht aanpassen.
Ontdek EnergyControl Monitor

Lees meer op onze blog