Hulp en ondersteuning

Dit is je EXTRAS!-kortingsbon: € 10 korting op de taarten van Les Tartes de Françoise

Dit is je EXTRAS!-kortingsbon: € 10 korting op de taarten van Les Tartes de Françoise
Wat is Les Tartes de Françoise?

De geschiedenis van Les Tartes de Françoise begint in 1994. In een kleine Brusselse keuken, waar Françoise keukenprinses is. Ze houdt van alles wat lekker, natuurlijk en eenvoudig is. Ze maakt er heerlijke taarten, die in de smaak vallen bij vrienden en restaurants in de buurt.

Heel snel gaat een eerste atelier open in de Renbaanlaan in Elsene. Het is geen klassieke patisserie. Wat het verschil maakt, is de “zoals thuis” aanpak. Taarten zonder chichi. Bescheiden en tegelijk om duimen en vingers af te likken. Gemaakt met liefde en de beste ingrediënten. Genereus tot de laatste hap.

Vandaag is er niets veranderd, behalve het aantal ateliers. De spirit en kwaliteit zijn hetzelfde gebleven. Nog altijd hetzelfde oog voor detail, verzorgd afgewerkt en met dezelfde liefde voor het vak. En met een steeds meer uitgesproken smaak voor seizoensproducten. Deze liefdesgeschiedenis wordt nu elke dag in heel België geschreven. Tartes de Françoise nodigt je uit om samen de smaak en het plezier van lekker ambachtelijk werk te delen.

Ontdek hier Les Tartes de Françoise

Wat houdt je EXTRAS!-deal in?

Je krijgt via Luminus een kortingsbon van € 10 bij een aankoopkoopbedrag vanaf € 40 bij Les Tartes de Françoise.


Aanbod geldig van 15/06/2020 tot en met 30/12/2020. Aanbod geldig op een bestelling vanaf € 40. Korting niet van toepassing op de transportkosten.
V. U.: TFCO – Les Tartes de Françoise, Rue Jules Bordet 167F, 7180 Seneffe

Genieten van deze EXTRA?

Om te genieten van dit voordeel moet u eerst inloggen.

Log in en geniet van dit voordeel