Hulp en ondersteuning

Je Luminus Extras korting: 3% korting op Sunweb pakketreizen

Je Luminus Extras korting: 3% korting op Sunweb pakketreizen.

Sinds 2006 biedt Sunweb.be voordelige zonvakanties aan naar de Middellandse Zee met populaire en zonzekere bestemmingen als Griekenland, Malta, Tunesië, Spanje, Portugal, de Balearen en Turkije. Je verblijft in prachtige all inclusive accommodaties, een mooi hotel of in een van de andere accommodatietypes voor de laagste prijs. Of je nu met het gezin of met z'n tweeën op vakantie gaat, voor iedereen zit er wel iets geschikts tussen.

In de winter is Sunweb sterk aanwezig met skivakanties in landen als Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Andorra en dit met een ruim aanbod aan hotels, appartementen en chalets. Sunweb heeft daarnaast ook het grootste aanbod van shortski’s en midweken op de Belgische markt. Op elk van de aangeboden bestemmingen heb je de keuze uit een ruim aanbod aan accommodaties, van charmante 3-sterren pensions tot luxueuze all inclusive 5-sterren resorts.

Als Luminus-klant geniet je 3% korting op Sunweb pakketreizen inclusief vliegticket.

Geldig van 18-09-2023 tot en met 31-10-2024 en waarbij de vertrekdatum ligt tussen 18-09-2023 en 31-10-2024. Het betreft enkel boekingen via Sunweb.be . De kortingscode is niet cumuleerbaar met andere kortingen en niet retroactief inzetbaar.
V.u.: Sunweb Group Gmbh, Schützengasse 4, CH-8001 Zürich, Switzerland, registration number: CHE-178.977.909 met Ondernemingsnummer: 0627.969.387, vertegenwoordigd door Tim van den Bergh.

Genieten van deze Luminus Extras?

Om te genieten van dit voordeel moet je eerst inloggen.

Log in