Hulp en ondersteuning

Je Luminus Extras: Verdien 4% Wallet krediet bij Booking.com

Verdien 4% Wallet krediet

Of je nu in een chique stadsappartement, luxe strandresort of knusse B&B op het plattenland wil verblijven. Bij booking.com vind je een breed en gevarieerd aanbod. Lekker handig op één plek. Dankzij Luminus krijg je 4% op al jouw boekingen terug in de vorm van krediet in je Booking.com-Wallet. Ook als er bestaande promoties gelden. 

Ga snel naar booking.com via de groene knop “Grijp dit voordeel” hier rechts bovenaan en geniet van een heerlijke vakantie met daarbovenop nog eens een leuke korting. Vergeet niet in te loggen of een account te creëren om het krediet te verdienen in jouw Booking.com-Wallet. Je kan jouw Wallet raadplegen via “Beloningen & Wallet” in jouw account (klik hiervoor op jouw accountnaam rechts boven). Niet geldig bij boekingen via de app van Booking.com. 

 

Aanbod geldig tot 31/12/2024. Enkel geldig via de specifieke link via Luminus Extras. Zonder terugwerkende kracht, geldig op de verblijfkosten met uitzondering van verblijftaksen en servicekosten. Niet geldig bij annulering of bij no-show in het hotel, alsook niet geldig bij boekingen geplaatst via de Booking.com- applicatie. Het Krediet wordt op je Wallet gezet na bevestiging van het hotel van jouw verblijf. Je moet een Booking.com-account hebben om je beloning te ontvangen. Het e-mailadres van het account moet hetzelfde zijn als het e-mailadres dat je gebruikt hebt voor je boeking. Je kunt na het boeken je account aanmaken. Het uiteindelijke bedrag van je beloning is gebaseerd op 4% van de waarde van je verblijf. Dit bedrag is mogelijk exclusief belastingen/toeslagen, en onderhevig aan wisselkoersen. Na het uitchecken, ontvang je binnen 64 of meer dagen je cashback. Het Wallet Krediet is 24 maanden geldig. 

Wallet Credits kunnen niet worden omgezet in contant geld of op een andere manier worden betaald. Wallet Credits kunnen alleen worden gebruikt om in aanmerking komende producten te kopen op www.booking.com. Aankopen worden afgetrokken van het saldo van de Booking.com Wallet van de gebruiker. Ongebruikte tegoeden blijven gekoppeld aan het Booking.com account van de gebruiker en worden op volgorde van vervaldatum op aankopen toegepast. Als een aankoop het saldo in de Booking.com-wallet van de gebruiker overschrijdt, moet het resterende bedrag zo snel mogelijk worden betaald met een ander beschikbaar en geaccepteerd betaalmiddel. Als het saldo niet op tijd wordt betaald, kan uw boeking of aankoop (al naar gelang het geval) worden geannuleerd (zonder verdere kennisgeving of mededeling) en verliest u uw Credits en eventuele restitutie (tenzij anders overeengekomen met de betreffende reisaanbieder). Booking.com accepteert geen verantwoordelijkheid voor gebruikte, geannuleerde, verlopen of verbeurde Credits.

Meer informatie op: https://www.booking.com/content/wallet-terms.nl.html 

Genieten van deze Luminus Extras?

Om te genieten van dit voordeel moet je eerst inloggen.

Log in