Hulp en ondersteuning

Je Luminus Extras: 4% cashback bij Booking.com

Je Luminus Extras: 4% cashback op jouw boeking.

Of je nu in een chique stadsappartement, luxe strandresort of knusse B&B op het platteland wil verblijven. Bij Booking.com vind je een breed en gevarieerd aanbod. Lekker handig op één plek. Dankzij Luminus krijg je 4% op al jouw boekingen terug in de vorm van een cashback. Ook als er bestaande promoties gelden. De korting van 4% wordt pas teruggestort na effectief verblijf in de gekozen accommodatie(s).

Ga snel naar booking.com via de groene knop “Grijp deze cashback” hier rechts bovenaan en geniet van een heerlijke vakantie met daarbovenop nog eens een leuke korting. Vergeet niet de eerste keer de gathing/promo code in te vullen. Niet geldig bij boekingen via de app van Booking.com.

 

Aanbod geldig tot 31/12/2023. Enkel geldig via de specifieke link via Luminus Extras. Zonder terugwerkende kracht, geldig op de verblijfkosten met uitzondering van verblijftaksen en servicekosten. Niet geldig bij annulering of bij no-show in het hotel, alsook niet geldig bij boekingen geplaatst via de Booking.com- applicatie. Terugbetaling vindt plaats binnen 64 dagen na bevestiging van het hotel van jouw verblijf. De cashback wordt berekend op basis van de prijs van jouw boeking op het einde van je verblijf.

Genieten van deze Luminus Extras?

Om te genieten van dit voordeel moet je eerst inloggen.

Log in