Door de uitzonderlijke situatie in de energiemarkt krijgt onze klantendienst erg veel oproepen te verwerken. We proberen iedereen zo snel mogelijk te helpen, maar houd rekening met langere wachttijden. Via je persoonlijke klantenzone MyLuminus.be kan je tal van zaken zelf regelen, zoals facturen en betalingen bekijken, een afbetalingsplan aanvragen en het doorgeven van een verhuis. Heb je vragen over de overheidsmaatregelen, dan vind je hier zeker en vast een antwoord.
Hulp en ondersteuning

Je Luminus Extras: 4% cashback op jouw boeking

Je Luminus Extras: 4% cashback op jouw boeking.

Of je nu in een chique stadsappartement, luxe strandresort of knusse B&B op het platteland wil verblijven. Bij Booking.com vind je een breed en gevarieerd aanbod. Lekker handig op één plek. Dankzij Luminus krijg je 4% op al jouw boekingen terug in de vorm van een cashback. Ook als er bestaande promoties gelden.

Klik op de groene knop en geniet via Booking.com van een heerlijke vakantie met daarbovenop nog eens een leuke korting.

 

Aanbod geldig tot 31/12/2022. Zonder terugwerkende kracht, geldig op de verblijfkosten met uitzondering van verblijftaksen en servicekosten. Niet geldig bij annulering of bij no-show in het hotel, alsook niet geldig bij boekingen geplaatst via de Booking.com- applicatie. Terugbetaling vindt plaats na bevestiging van het hotel van jouw verblijf. De cashback wordt berekend op basis van de prijs van jouw boeking op het einde van je verblijf.

Genieten van deze Luminus Extras?

Om te genieten van dit voordeel moet je eerst inloggen.

Log in