We krijgen momenteel zeer veel oproepen met vragen over de stijging van de prijzen voor gas en elektriciteit. Het antwoord op de meest voorkomende vragen vind je hier. Wist je dat je via My Luminus ook makkelijk zelf je voorschotbedrag kan nakijken en aanpassen?
Hulp en ondersteuning

Dit is je EXTRAS!-korting: Geniet 4% cashback op jouw boeking bij booking.com

Wat is Booking.com ?
Of je nu in een chic stadsappartement, luxe strandresort of knusse B&B op het platteland wil verblijven, Booking.com bied je een enorm breed en gevarieerd aanbod - allemaal op één plek.

Boek jouw hotel via Booking.com en geniet een cashback van 4% op al jouw boekingen via Booking.com, zelfs op de bestaande promoties.

Ontdek hier het aanbod van Booking

Wat houdt je EXTRAS!-deal in?

Jij krijgt via Luminus 4% cashback op jouw reservatie via Booking.com.


Aanbod geldig tot 31/12/2021. Zonder terugwerkende kracht, geldig op de verblijfskosten met uitzondering van verblijftaksen en servicekosten. Niet geldig bij annulering of bij no-show in het hotel, alsook niet geldig bij boekingen geplaatst via de Booking.com-applicatie. Terugbetaling vindt plaats na bevestiging van het hotel van jouw verblijf. De casback wordt berekend op basis van de prijs van jouw boeking op het einde van je verblijf.

Genieten van deze EXTRA?

Om te genieten van dit voordeel moet u eerst inloggen.

Log in en geniet van dit voordeel