Door de uitzonderlijke situatie in de energiemarkt krijgt onze klantendienst erg veel oproepen te verwerken. We proberen iedereen zo snel mogelijk te helpen, maar houd rekening met langere wachttijden. Via je persoonlijke klantenzone MyLuminus.be kan je tal van zaken zelf regelen, zoals facturen en betalingen bekijken, een afbetalingsplan aanvragen en het doorgeven van een verhuis. Heb je vragen over de overheidsmaatregelen, dan vind je hier zeker en vast een antwoord.
Hulp en ondersteuning

Je Luminus Extras: 10% korting bij Vero Moda

Je Luminus Extras: 10% korting bij Vero Moda.

Zin om jezelf eens lekker te trakteren op iets nieuws? Dan zit je bij VERO MODA goed. VERO MODA heeft collecties geschikt voor elk moment én voor elke vrouw: eyecatching stuks en hedendaagse basics. Kleding aan hoge kwaliteit voor een zacht prijsje, net wat elke VERO MODA vrouw nodig heeft. Dankzij Luminus krijg je nu 10% korting op de hele collectie.

Ga snel naar de winkel en geniet van een extra korting.

 

Geldig vanaf 01/01/22 tot 31/12/22 op vertoon van deze kortingsbon in elke VERO MODA-boetiek in Vlaanderen. Actie niet cumuleerbaar en niet geldig bij aankoop van cadeaukaarten. Laat de barcode scannen in uw VERO MODA winkel aan de kassa om te genieten van 10% korting op uw aankoop. VU.: BESTSELLER WHOLESALE BELGIUM BVBA,KEIZERSTRAAT 9, 2000 ANTWERPEN

Genieten van deze Luminus Extras?

Om te genieten van dit voordeel moet je eerst inloggen.

Log in