Hulp en ondersteuning

Dit is je EXTRAS!-kortingsbon: 10% korting op de huurprijs van een bestelwagen, verhuiswagen of personenwagen in de week bij Dockx.

Dit is je EXTRAS!-kortingsbon: 10% korting op de huurprijs van een bestelwagen, verhuiswagen of personenwagen in de week bij Dockx.

Wat is Dockx?
Mobiliteit nodig? Dockx Rental helpt je meteen. Particulier, overheid, organisatie of bedrijf, nationaal of internationaal… Dockx regelt jouw mobiliteit in een vingerknip. Met een minimum aan rompslomp en tijdverlies. En een maximum aan tevredenheid. Je kunt terecht in een van de 19 verhuurlocaties voor:

  • auto’s en motoren
  • bestelwagens, verhuiswagens, aanhangwagens en vrachtwagens 
  • exclusieve wagens 
  • bijstand bij auto-evenementen 
  • chauffeur services & shuttledienst 

Ontdek hier het aanbod van Dockx.

Wat houdt je EXTRAS!-deal in?
Jij krijgt via Luminus een kortingsbon met 10% korting op de huurprijs van een bestelwagen, verhuiswagen of personenwagen in de week bij Dockx.

 

Aanbod geldig tot en met 31/12/2021. Korting enkel geldig op weekdagen (maandag t/m vrijdag) en op bestelwagens, verhuiswagens en personenwagens. Korting niet geldig op motoren, vrachtwagens, aanhangwagens, luxevoertuigen, oldtimers en sportwagens.  Bestuurders van personenwagens zijn minstens 23 jaar en 1 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs B. Bestuurders van personenwagens jonger dan 26 jaar betalen € 6,05 incl. btw extra op de dag- en weekprijzen. Bestuurders van berlines & breaks zijn minstens 23 jaar en 1 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs B. Bestuurders van bestel- en verhuiswagens zijn minstens 21 jaar en 1 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs B of BE (volgens voertuigtype). 
V.U. : Dockx Rental, Terbekehofdreef 10, 2610 Wilrijk

Genieten van deze EXTRA?

Om te genieten van dit voordeel moet u eerst inloggen.

Log in en geniet van dit voordeel