Hulp en ondersteuning

Je Luminus Extras: 5% korting bij Dockx Rental

Je Luminus Extras: 5% korting bij Dockx Rental.

Een wagen huren? Bij Dockx Rental zit je goed! Regel je verhuis en vervoer in één vingerknip zonder teveel rompslomp en tijdsverlies. Voor al je verplaatsingen kan je in één van de vijftien verhuurlocaties van Dockx Rental terecht. Auto’s, motoren, bestelwagens, verhuiswagens …  Kies een vervoersmethode die bij je past. Dankzij Luminus krijg je nu 5% korting bij de huur van een bestelwagen, verhuiswagen of een andere wagen tijdens de week bij Dockx Rental.

Ga snel naar de website en ontdek het aanbod.


Geldig t.e.m. 31/12/2022. Korting enkel geldig op weekdagen (maandag t/m vrijdag) en op onze bestelwagens, verhuiswagens en personenwagens. Korting niet geldig op motoren, vrachtwagens, aanhangwagens, luxevoertuigen, oldtimers en sportwagens.

  • Bestuurders van personenwagens zijn minstens 23 jaar en 1 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs B. Bestuurders van personenwagens jonger dan 26 jaar betalen € 6,05 incl. btw extra op de dag- en weekprijzen.
  • Bestuurders van berlines & breaks zijn minstens 23 jaar en 1 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs B.
  • Bestuurders van bestel- en verhuiswagens zijn minstens 21 jaar en 1 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs B of BE (volgens voertuigtype).

V. U.: Dockx Rental, Terbekehofdreef 10, 2610 Wilrijk

 

Genieten van deze Luminus Extras?

Om te genieten van dit voordeel moet je eerst inloggen.

Log in