Hulp en ondersteuning

Je Luminus Extras: 10% korting op je volgende FlixBus-reis

Je Luminus Extras: 10% korting op je volgende FlixBus-reis

FlixBus is de busvervoerder die de mobiliteit in Europa radicaal heeft veranderd door nieuwe digitale trends te combineren met het traditionele wegvervoer.

Dankzij het grootste streekbusnetwerk van Europa, dat meer dan 2500 bestemmingen in 38 landen over de hele wereld met elkaar verbindt, biedt FlixBus een uitgebreid reisalternatief, met een aanbod dat geschikt is voor elk budget en voldoet aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid, comfort en duurzaamheid.

Als Luminus-klant geniet je nu 10% korting op je volgende FlixBus-reis!

 

De kortingscode is geldig tot 20/12/2023 voor reizen die van 03/09/2023 tot 20/12/2023 vertrekken. De kortingscode kan worden gebruikt op de FlixBus-website en in de FlixBus-app voor de aankoop van een ticket voor elk deel van het FlixBus-netwerk. Kortingscodes kunnen niet met elkaar worden gecombineerd, worden gesplitst, terugbetaald, omgezet in andere goederen en niet worden overgedragen of verkocht. Er kan slechts één kortingscode worden ingevoerd tijdens één aankooptransactie. FAQ en algemene voorwaarden op www.flixbus.be.

Genieten van deze Luminus Extras?

Om te genieten van dit voordeel moet je eerst inloggen.

Log in