Hulp en ondersteuning

Je Luminus Extras: 5, 10 of zelfs 15% korting op het Thiry Paints assortiment

5, 10 of zelfs 15% korting op het Thiry Paints assortiment

Ruim 100 jaar geleden gestart als drogisterij in Leuven, groeide Thiry Paints van een verfwinkel in de jaren ‘50 tot dé referentie vandaag voor verf, behang, vloerbekleding en raamdecoratie.

Alle Thiry Paints-verkopers zijn specialisten in hun vak. Ze adviseren je graag, op een vakkundige manier, bij je keuze van producten en kleuren. Thiry Paints beschikt ook over een team van ervaren kleurexperts. Ze komen aan huis wanneer dat voor jou past en bekijken samen met jou alle aspecten van je interieur.

De Thiry Paints groep is de laatste jaren sterk gegroeid en heeft 30 verkooppunten in heel Vlaanderen. Vind hier jouw dichtstbijzijnde winkel Je vindt er vooral A-merken zoals Levis, Arte, Quick-step en Luxaflex.

Jij krijgt via Luminus 15% korting op het volledige assortiment, 10% korting op raamdecoratie en 5% korting op Velux-raamdecoratie.

 

Korting geldig tot en met 31/12/2023, op vertoon van jouw Luminus deals-bon in een van de Thiry Paints winkels. 15% korting op het volledige assortiment, 10% korting op raamdecoratie en 5% korting op Velux raamdecoratie. Korting niet geldig op elektrische gereedschappen, ladders en diensten zoals opmetingen, plaatsingen en confectie. Indien er andere promoties lopen, worden deze automatisch toegepast. V.u.: Thiry Paints

Genieten van deze Luminus Extras?

Om te genieten van dit voordeel moet je eerst inloggen.

Log in