Hulp en ondersteuning

Dit is je EXTRAS!-kortingsbon: 3 maanden lang 50% korting op een Familie-abonnement bij Sooner.

Dit is je EXTRAS!-kortingsbon: 3 maanden lang 50% korting op een Familie-abonnement bij Sooner.

Wat is Sooner?
Sooner, het nieuwe Belgische streamingplatform, is vanaf nu overal in België beschikbaar en richt zich tot alle filmliefhebbers. Een ongeziene kans om het beste van cinema uit België en de rest van de wereld te ontdekken met duizenden films!

Met Sooner ontdek en herontdek je films die in de prijzen zijn gevallen op internationale filmfestivals, grote klassiekers, genrefilms, documentaires uit de hele wereld en animatiefilms voor het hele gezin om een stortvloed aan emoties te beleven.

Ontdek hier het aanbod van Sooner!

Wat houdt je EXTRAS!-deal in?
Jij krijgt via Luminus een korting van 50% gedurende drie maanden op een Familie-abonnement bij Sooner. Klik op de link, maak een account aan en ga naar de rubriek "Abonnementen & Huur" om abonnementsformule Familie te kiezen. Geef de kortingscode en de gevraagde gegevens in, klik niet op "Special Offer". Proficiat, je bent nu geabonneerd op Sooner Family! De 50% korting op het Familie-abonnement wordt dan geactiveerd voor de eerste 3 maanden.


Aanbod is geldig van 01/04/2021 tot en met 30/06/2021. De korting is enkel geldig op  een Familie-abonnement. Niet cumuleerbaar met andere kortingen. Een toegekende korting per klant.
V.U.: UniversCiné Belgium SA Vriendschapsplein 6, 1160 Brussel. 

Genieten van deze EXTRA?

Om te genieten van dit voordeel moet u eerst inloggen.

Log in en geniet van dit voordeel