De wachttijd bij de klantendienst kan oplopen. Het is momenteel erg druk. Heb je ons al gecontacteerd?
We helpen je zo snel mogelijk. Je hoeft ons niet opnieuw te contacteren. Misschien vind je je antwoord tussen onze veelgestelde vragen of op je persoonlijke klantenzone My Luminus.
Hulp en ondersteuning

Tot € 300/jaar besparen op je energiefactuur?

Dat kan makkelijk met de tips van onze energie-experten.
Start nu met besparen

Bereken je prijs

Vergelijk, bespaar en word klant in 1 minuut.
Start berekening

Energie besparen

Ontdek de energiezuinige producten en diensten van Luminus.

Wie zonnepanelen plaatst, produceert zelf groene energie. Dat is niet alleen goed voor het milieu, je vergroot ook de energie-efficiëntie van je woning en bespaart op je energiefactuur. Is een zonnepaneelinstallatie iets voor jou?

Zonnepanelen van Luminus

Een moderne condensatieketel levert je een pak voordeel op in vergelijking met een ouder exemplaar. Zo bespaar je met een nieuwe verwarmingsketel tot wel 35% op het energieverbruik van je woning. En dat is voordelig voor je factuur.

Ontdek Luminus Ketel

Dankzij een goede isolatie kan je gemakkelijk tot wel 30% op een gemiddeld, jaarlijks energiebudget besparen. Kortom: isoleren loont! Wacht niet langer en ontdek hoe Luminus je kan helpen met dak-, spouwmuur- en buitenmuurisolatie. 

Isoleren met Luminus

Ledverlichting moet niet meer onderdoen voor de traditionele halogeen- of gloeilamp. Het licht is even aangenaam en je verbruikt minder energie! Onze klanten genieten van een exclusieve korting tot wel 60% op kwalitatieve Ledlampen.

Luminus LED-shop

Met de slimme thermostaat van Luminus verwarm je voordelig. Het toestel leert zelf wanneer het moet verwarmen, zo bespaar je op je energieverbruik en dat is positief voor je factuur. Is een slimme thermostaat iets voor je woning? 

Slim verwarmen

Heb je zonnepanelen en wil je nog onafhankelijker van het net worden? Met een LG thuisbatterij zet je overtollige energie niet terug op het net, maar sla je het op in een batterij. Je bewaart energie voor later en bespaart op je energiefactuur!

Bespaar met LG thuisbatterij

Elektrisch rijden is de toekomst van mobiliteit. Daarom investeert Luminus in laadoplossingen voor alle types elektrische wagens en plug-in hybrides. We helpen je bij de juiste keuze en bieden een uitgebreid pakket van ondersteunende diensten aan.

Laadoplossingen van Luminus
Slim verhuizen

Verhuizen?

Online of telefonisch, Luminus staat je heel graag bij voor je administratieve formaliteiten.

Je verhuis regelen
Luminus helpt je energie te besparen

Energie besparen

Je wil je steentje bijdragen aan de strijd tegen de klimaatverandering, je energiefactuur verminderen of je huis klaarmaken voor de toekomst? Luminus helpt je verder met energiebesparende oplossingen voor je huis!
Meer info over besparen

Meest gelezen op onze blog Lumiworld