Hulp en ondersteuning

Energie besparen

Ontdek de energiezuinige producten en diensten van Luminus.

Wie zonnepanelen plaatst, produceert zelf groene energie. Dat is niet alleen goed voor het milieu, je vergroot ook de energie-efficiëntie van je woning en bespaart op je energiefactuur. Is een zonnepaneelinstallatie iets voor jou?

Zonnepanelen van Luminus

Een moderne condensatieketel levert je een pak voordeel op in vergelijking met een ouder exemplaar. Zo bespaar je met een nieuwe verwarmingsketel tot wel 35% op het energieverbruik van je woning. En dat is voordelig voor je factuur.

Ontdek Luminus Ketel

Dankzij een goede isolatie kan je gemakkelijk tot wel 30% op een gemiddeld, jaarlijks energiebudget besparen. Kortom: isoleren loont! Wacht niet langer en ontdek hoe Luminus je kan helpen met dak-, spouwmuur- en buitenmuurisolatie. 

Isoleren met Luminus

Ledverlichting moet niet meer onderdoen voor de traditionele halogeen- of gloeilamp. Het licht is even aangenaam en je verbruikt minder energie! Onze klanten genieten van een exclusieve korting tot wel 60% op kwalitatieve Ledlampen.

Luminus LED-shop

Met de slimme thermostaat van Luminus verwarm je voordelig. Het toestel leert zelf wanneer het moet verwarmen, zo bespaar je op je energieverbruik en dat is positief voor je factuur. Is een slimme thermostaat iets voor je woning? 

Slim verwarmen

Heb je zonnepanelen en wil je nog onafhankelijker van het net worden? Met een LG thuisbatterij zet je overtollige energie niet terug op het net, maar sla je het op in een batterij. Je bewaart energie voor later en bespaart op je energiefactuur!

Bespaar met LG thuisbatterij

Elektrisch rijden is de toekomst van mobiliteit. Daarom investeert Luminus in laadoplossingen voor alle types elektrische wagens en plug-in hybrides. We helpen je bij de juiste keuze en bieden een uitgebreid pakket van ondersteunende diensten aan.

Laadoplossingen van Luminus

Verhuizen?

Online of telefonisch, Luminus staat je heel graag bij voor je administratieve formaliteiten.

Meer weten

Onze experten aan het woord

De techniekers die met Luminus samenwerken, worden zorgvuldig geselecteerd. Luminus krijgt een 5-sterrenservice bij de VREG van onze klanten.

Luminus entretien annuel chaudière

Het fijnste aan de job is dat het heel veelzijdig is. De ene dag doe ik herstellingen, de volgende dag een depannage. Elke dag is anders. En ik kom bij heel veel mensen over de vloer.

David, Luminus installateur Meer over onze installateurs

Meest gelezen op onze blog Lumiworld

Download onze app op