extra voordelige lening.

Investeren in zonnepanelen én je budget onder controle houden?

Maak kennis met onze unieke formule!
Let op: geld lenen kost ook geld.
Simuleer je lening Vraag advies aan een expert

Start je zonne-energie avontuur zonder zorgen met een KBC lening op afbetaling tegen 1,5% rente

 

Zonnepanelen zijn dé manier om je energiefactuur blijvend te verlagen. Overweeg je om de aankoop ervan te financieren? Dan is een lening op afbetaling zeker het afwegen waard.

Met een energielening van KBC - voor gezinnen die in Vlaanderen of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (Nederlandstalig) wonen èn Luminus zonnepanelen installeren - kies je voor 1,5% interest. Voor de installatie en opvolging kun je gerust zijn: Insaver, een dochterbedrijf van Luminus, regelt alles voor jou van a tot z. 

Investeer in zonnepanelen met zekerheid voor je budget.

Representatief voorbeeld: voor een lening op afbetaling van 10.500 euro met een looptijd van 60 maanden bij een jaarlijks kostenpercentage en vaste actuariële debetrentevoet van 1,5% betaal je 60 maandelijkse aflossingen van 181,71 euro of in totaal 10.902,25 euro. Tarief geldig van 01-03-2024 t.e.m. 30-06-2024 voor een lening op afbetaling voor de financiering van een complete zonnepaneleninstallatie, aangekocht door een particulier.

Waarom zou je kiezen voor een energielening met een rentevoet van 1,5%?


 • Je bent meteen eigenaar van de zonnepanelen. 
 • Je kiest zelf of je de aankoop van je de zonnepanelen volledig of gedeeltelijk financiert met een lening op afbetaling.  
 • Je lening betaal je terug in minimaal 12 en maximaal 60 maanden. Je betaalt voor je lening een voordelige interest en dit voor bedragen tot 15.000 euro. 
 • Je maandelijkse afbetaling zal in de praktijk lager zijn. Je bespaart dankzij je zonnepanelen immers op je energiekosten. Met die besparing betaal je een deel van je lening terug.

Je weet dus op voorhand hoelang en hoeveel je precies betaalt voor je lening op afbetaling. Bovendien verhoog je de waarde van je woning en doe je een slimme investering.

Hoe vraag je je energielening aan?

 
 1. Vraag het bezoek van een expert aan
  Luminus Comfy - Een voordelige prijs voor groene stroom en gas

  Vraag het bezoek van een expert aan

  Vraag het bezoek van een expert voor een offerte voor zonnepanelen en/of een thuisbatterij op maat. Na goedkeuring van de offerte plant je installateur een datum in voor de installatie.
 2. Sluit je groene lening af

  Sluit je groene lening af bij KBC

  Ga je akkoord met de offerte? Dan vraag je via Insaver de energielening bij KBC aan voor het bedrag en de afbetalingstermijnen van jouw voorkeur.

  Luminus callcenter - Luminus pechverhelping tot je dienst 24u op 24u.
 3. Onderteken het leveringsbewijs
  Luminus Comfy promo - Overstappen naar Luminus is makkelijk.

  Onderteken op de dag van de plaatsing het leveringsbewijs

  Insaver spreekt met jou een datum af voor installatie.


 4. Je installateur mailt bewijs door

  Je installateur mailt dat bewijs door naar KBC

  KBC doet de betaling rechtstreeks aan Insaver na keuring.
  Luminus Comfy - Gratis Comfy+ Pechverhelping: snel geholpen bij plotse schade
 5. KBC stort het bedrag
  Luminus Comfy - Een voordelige prijs voor groene stroom en gas.

  KBC stort het bedrag van de lening door naar je installateur

  Jouw afbetaling begint te lopen een maand na de uitbetaling van je KBC-Energielening. De volgende afbetalingen gebeuren op dezelfde dag van de maand als de eerste vervaldag.
Juridische informatie 
Kredietvorm: Lening op afbetaling. Onder voorbehoud van goedkeuring van je kredietaanvraag door KBC Bank NV. Kredietgever: KBC Bank NV, met zetel in Havenlaan 2, 1080 Brussel, België. BTW BE 0462.920.226, RPR Brussel, FSMA 026 256 A. Kredietbemiddelaar optredend als agent in nevenfunctie: INSAVER NV - naamloze vennootschap, EUROPARKLAAN 1008, 3530 HOUTHALEN, 0848.444.746. 

Wat wil je nog weten over deze lening op afbetaling?

 

Zowel als Luminus-klant en als niet-klant kun je deze lening op afbetaling afsluiten. Dit aanbod is geldig wanneer je bij onze installateur Insaver een zonnepaneleninstallatie aankoopt.

Dit aanbod is geldig wanneer je bij onze installateur Insaver een zonnepaneleninstallatie aankoopt. Onze installateur Insaver is actief in Vlaanderen en Brussel (voor Nederlandstalige klanten).

Dat hangt af van twee zaken: welk bedrag heb je nodig voor de installatie van je zonnepanelen en over hoeveel maanden (min. 12 en max. 60) wil je dit bedrag terugbetalen? Simuleer hier je maandelijkse afbetaling.

Voor een offerte voor jouw situatie neem je vrijblijvend contact op met een expert van Insaver.

Lees meer over zonnepanelen