Hulp en ondersteuning
Luminus Wallbox

Ultieme bewegingsvrijheid dankzij de laadpas van Luminus

Dankzij de gratis Luminus laadpas heb je toegang tot duizenden laadpunten in Belgïe en Europa en kan je jouw wagen opladen aan de snelladers.
Vraag nu jouw laadpas aan

Vind een laadpunt in de buurt met onze interactieve kaart

Met de laadpas van Luminus kan je jouw elektrische wagen op een groot en groeiend aantal locaties opladen: op nu al meer dan 8000 laadpunten in België en meer dan 250.000 in Europa. Je vindt ze terug op deze handige interactieve kaart.

De Powerpass komt in een handige compacte sleutelhanger. Hang hem aan jouw sleutelbos: zo heb je hem altijd bij! Heb je nog meer vragen? Kijk naar onze laadoplossingen.

Prijs van de laadbeurt:
Bekijk hier de prijs van een laadbeurt met een Luminus laadpas.

Vraag je gratis laadpas aan

Laadpas aanvragen

Elektrisch opladen ging nog nooit zo snel en eenvoudig!

Waarom voor de laadpas van Luminus kiezen?

Al jouw sessies op een overzichtelijke maandelijkse factuur

Bij Luminus zorgen we ervoor dat je al jouw laadkosten terugvindt op 1 factuur, ongeacht het aantal verschillende laadpunten dat je gebruikte.

Groeiend netwerk van laadpalen

Zo vind je de Luminus laadpalen en snelladers nu al terug bij alle Q8-stations, bij de winkels van Decathlon en op talloze openbare locaties. Ook in buitenland kan je de kaart voor de meeste laadpalen gebruiken.

Geen extra kosten per laadsessie

Jouw abonnement is gratis en jouw laadkosten zijn 100% transparant, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. (Laden aan Luminus snellader: €0,20/min + €0,35/kWh. Laden aan een Luminus laadpunt: €0,31/kWh) Indien je laadt aan een andere laadpunt, rekent Luminus een toeslag van €0,01/kWh aan.

Elektrisch laden thuislader.

Laadoplossingen voor thuis

Snel je elektrische of hybride wagen opladen? Bij Luminus helpen we je bij het kiezen van de juiste laadoplossing en kan je rekenen op een vlotte en veilige installatie van je laadstation.
Alles over onze thuislaadoplossingen

Lees meer over elektrisch rijden