Door de uitzonderlijke situatie in de energiemarkt krijgt onze klantendienst erg veel oproepen te verwerken. We proberen iedereen zo snel mogelijk te helpen, maar houd rekening met langere wachttijden. Via je persoonlijke klantenzone MyLuminus.be kan je tal van zaken zelf regelen, zoals facturen en betalingen bekijken, een afbetalingsplan aanvragen en het doorgeven van een verhuis. Heb je vragen over de overheidsmaatregelen, dan vind je hier zeker en vast een antwoord.
Hulp en ondersteuning

Je Luminus Extras: tot 30% op een selectie Samsung-producten

Je Luminus Extras: tot 30% op een selectie Samsung-producten.

Jezelf een keertje verwennen of een leuk cadeau kopen? Dat doe je met één van de vele Samsung producten. Geniet nu van EXTRAS! veel korting. Dankzij Luminus ontvang je nu tot 30% korting op de vele producten in de speciale Samsung Purchase Portal. Droom je van de nieuwste Galaxy Smartphone of een 8K QLED TV? Dan is dit jouw kans! Of laat je energieverbruik dalen en investeer in een energiezuinige koelkast of wasmachine.

Surf snel naar de webshop en geniet tot 30% korting op een aantal geselecteerde Samsung producten. Shoppen is leuk, maar shoppen met korting is nog veel leuker.

 
Aanbod geldig t.e.m. 31/12/2022. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Voorwaarden met betrekking tot Prijswijzigingen en Promotie in de portal zelf te vinden. V.U.: Samsung Electronics Benelux B.V. Evert van de Beekstraat 310, 1180 CX Schiphol, Nederland

Genieten van deze Luminus Extras?

Om te genieten van dit voordeel moet je eerst inloggen.

Log in