Door de uitzonderlijke situatie in de energiemarkt krijgt onze klantendienst erg veel oproepen te verwerken. We proberen iedereen zo snel mogelijk te helpen, maar houd rekening met langere wachttijden. Via je persoonlijke klantenzone MyLuminus.be kan je tal van zaken zelf regelen, zoals facturen en betalingen bekijken, een afbetalingsplan aanvragen en het doorgeven van een verhuis. Heb je vragen over de overheidsmaatregelen, dan vind je hier zeker en vast een antwoord.
Hulp en ondersteuning

Je Luminus Extras: 15% korting op het volledige aanbod bij GAMMA

Je Luminus Extras: 15% korting op het volledige aanbod bij GAMMA.

Je huis duurzamer maken ... Klinkt als een hele klus, maar is eenvoudiger dan je denkt. Het helpt om jouw energieverbruik te doen dalen, en daarmee is het dus ook goed voor je portemonnee. GAMMA helpt je een handje bij het klussen met handige stappenplannen, how to video’s en vele slimme tips. Dankzij Luminus krijg je 15% korting op het volledige aanbod bij GAMMA.

Ga snel naar een GAMMA- winkel in jouw buurt of winkel makkelijk en snel in de webshop.

 

De korting is geldig op vertoon van de bon t/m 31/12/2022 aan de kassa bij GAMMA in België of in de webshop. ALTIJD LAAG artikelen zijn uitgesloten van kortingsacties.

De korting is niet geldig op zonnepanelen, kleurstalen en testers, gemeentelijke huisvuilzakken, diensten, verhuur, de GAMMA cadeaukaart en reeds gekochte artikelen. Niet omruilbaar in geld. Niet geldig met terugwerkende kracht. Max. 1 bon per klant en per kassaticket. Niet cumuleerbaar met andere kortingsacties, noch met acties met gratis artikelen. De voordeligste korting wordt steeds toegekend. 
V.U.: GAMMA België, Amsterdamstraat 18, 2000 Antwerpen.

Genieten van deze Luminus Extras?

Om te genieten van dit voordeel moet je eerst inloggen.

Log in