De energieprijzen zijn de afgelopen maanden erg sterk gestegen. Om de impact hiervan te verzachten, heeft de overheid een aantal steunmaatregelen uitgewerkt. Deze zullen automatisch verrekend worden op je energiefactuur. Wat de maatregelen concreet inhouden, lees je hier.
Hulp en ondersteuning

Je Luminus Extras: 15% korting op het volledige aanbod bij GAMMA

Je Luminus Extras: 15% korting op het volledige aanbod bij GAMMA.

Je huis duurzamer maken ... Klinkt als een hele klus, maar is eenvoudiger dan je denkt. Het helpt om jouw energieverbruik te doen dalen, en daarmee is het dus ook goed voor je portemonnee. GAMMA helpt je een handje bij het klussen met handige stappenplannen, how to video’s en vele slimme tips. Dankzij Luminus krijg je 15% korting op het volledige aanbod bij GAMMA.

Ga snel naar een GAMMA- winkel in jouw buurt of winkel makkelijk en snel in de webshop.

 

De korting is geldig op vertoon van deze bon t/m 31/12/2022 aan de kassa bij GAMMA in België of in de webshop met actiecode 2201LUMINUX15.  

De korting is niet geldig op zonnepanelen, kleurstalen en testers, gemeentelijke huisvuilzakken, diensten, verhuur, de GAMMA cadeaukaart en reeds gekochte artikelen. Niet omruilbaar in geld. Niet geldig met terugwerkende kracht. Max. 1 bon per klant en per kassaticket. Niet cumuleerbaar met deze of andere kortingsacties, noch met acties met gratis artikelen. De voordeligste korting wordt steeds toegekend. 
V.U.: GAMMA België, Amsterdamstraat 18, 2000 Antwerpen.

Genieten van deze Luminus Extras?

Om te genieten van dit voordeel moet je eerst inloggen.

Log in