We krijgen momenteel zeer veel oproepen met vragen over de stijging van de prijzen voor gas en elektriciteit. Het antwoord op de meest voorkomende vragen vind je hier. Wist je dat je via My Luminus ook makkelijk zelf je voorschotbedrag kan nakijken en aanpassen?
Hulp en ondersteuning

Heb je een vraag

Je condensatieketel op gas: Bosch of Vaillant

Met de gamma's Condens 7000i en Cerapur stelt Bosch de top van de gasketels voor. Ontdek ook de onbetwistbare kwaliteit van een Vaillant ketel ecoTEC plus VC/VCW. Welke keuze je ook maakt, deze condensatieketels zijn slim, verbruiken weinig energie en zijn eenvoudig in gebruik en onderhoud. 

Je condensatieketel op gas: Bosch of Vaillant

Bosch Condens 7000i en Cerapur

De ketel Bosch Condens 7000i zorgt voor een hoog rendement aan thermisch comfort met een minimum aan verbruikte energie. De condensatieketel is ecologisch en recupereert de warmte van de verbrandingsgassen voor je verwarming.

     Bosch Condens GC7000i

De ketel Bosch Cerapur koppelt een hoogwaardig design aan krachtige functies. Deze ketel is ook verbonden met je woning via de app Smart Home. U-Je regelt de verwarming heel eenvoudig, zelfs vanop afstand. Je ziet per maand waar je verbruik piekt en kan zo je energieverbruik verminderen.

               

In de weergavevolgorde :

Bosch Cerapur ACU Smart                 
Bosch Cerapur Comfort                 
Bosch Cerapur Compact                      
Bosch Cerapur Modul

Condensatieketel Vaillant EcoTEC plus VC/VCW

De ketel Vaillant ecoTEC is uitermate zuinig en verbruikt 35% minder gas. Dankzij de pomp met hoog rendement en een heel klein verbruik in waaktoestand, verbruikt hij ook heel weinig elektriciteit.

Deze condensatieketel blinkt uit door de topkwaliteit van zijn elementen in roestvrij staal. Je krijgt dan ook een garantie van 5 jaar op het geheel. De Vaillant ketel is bestand tegen alle beproevingen, maar tegelijk ook heel licht en compact. Dit muurmodel met mooi design is ideaal voor kleine oppervlaktes en kan bijvoorbeeld ook in de keuken geĆÆnstalleerd worden.

     

In de weergavevolgorde :

Vaillant EcoTEC plus                    
Vaillant EcoTEC plus VCW

 Je condensatieketel op gas