Hulp en ondersteuning
My Luminus - Een volledig overzicht van je facturen en betalingen …

Een volledig overzicht van je facturen en betalingen …

Al je documenten heb je voortaan gebundeld op één plek: My Luminus, je persoonlijke klantenzone. Handig voor als je wat wil opzoeken.
Raadpleeg je overzicht Maak een account aan

Bekijk je facturen en betalingen

Een volledig overzicht van al je facturen, betalingen, voorschotten … vind je snel en makkelijk terug in My Luminus. Zo heb je voortaan alles bij de hand en helpen we samen de papierberg verkleinen.

Hoe werkt het?

 
My Luminus - Een volledig overzicht van je facturen en betalingen. Hoe werkt dat?
Klik in de menubalk bovenaan op ‘Facturen’. Op die pagina vind je een volledig overzicht van al je facturen van de voorbije drie jaar. Bovenaan vind je er ook jouw openstaande facturen, degene die je dus nog dient te betalen. Onderaan vind je jouw betaalde facturen terug. Rechts kan je jouw factuur in detail bekijken door op de download-knop te drukken.
Login op MyLuminus Probeer het eens uit

Ook vind je er jouw saldo terug. Dit saldo bevat eventuele toegekende terugbetalingen en / of het totaal bedrag van een openstaande factuur. Jouw saldo controleren kan 24/7 én je voert er ook meteen online betalingen uit.

Login op MyLuminus Probeer het eens uit

Wens je een afbetalingsplan aan te vragen? Ook dat doe je makkelijk zelf in je persoonlijke klantzone My Luminus door in dit menu op de knop ‘Een afbetalingsplan aanvragen’ te klikken. Volg vervolgens de stappen één voor één en bevestig je aanvraag.

Login op MyLuminus Probeer het eens uit

Wist je dat...

je jouw persoonlijke klantenzone voortaan ook altijd en overal bij de hand hebt? De My Luminus app is beschikbaar in de App Store en Google Play Store. Bovendien download je hem helemaal gratis.
MyLuminus app.