Hulp en ondersteuning

Dit is je EXTRAS!-kortingsbon: 60% korting op de maaltijdboxen van Hellofresh

Dit is je EXTRAS!-kortingsbon: 60% korting op de maaltijdboxen van Hellofresh
Wat is Hellofresh?

Kook de lekkerste recepten die bij iedereen in de smaak vallen. Hellofresh bied je keuze uit 20 recepten. Selecteer jouw favorieten en krijg een box vol verse ingrediënten thuisbezorgd. Zo zet je eenvoudig een goede maaltijd op tafel, waar iedereen van geniet.

Ontdek Hellofresh

Wat houdt je EXTRAS!-deal in?

Je krijgt via Luminus een kortingsbon van 60% voor je eerste maaltijdbox bij Hellofresh. De korting is geldig op alle combinaties: je kiest zelf het aantal maaltijden en voor hoeveel personen je kookt.


Aanbieding geldig tot 31.12.2020. Bij bestelling van een flexibel lidmaatschap op een maaltijdbox van HelloFresh ontvang je 60% korting op je eerste box. Er geldt geen minimaal af te nemen hoeveelheid boxen. Je kunt na de eerste box jouw flexibele lidmaatschap pauzeren of stopzetten. De kortingscode kan eenmalig worden gebruikt, is niet te combineren met andere aanbiedingen en niet inwisselbaar voor contanten. De bezorging stopzetten, pauzeren en maaltijden kiezen kun je wekelijks doen tot 4 dagen voor de bezorging van de box, via je HelloFresh-account of de HelloFresh-klantendienst. Op het lidmaatschap geldt een herroepingstermijn van 14 dagen. Bekijk voor meer informatie de algemene voorwaarden op www.HelloFresh.be/algemene-voorwaarden.

Genieten van deze EXTRA?

Om te genieten van dit voordeel moet u eerst inloggen.

Log in en geniet van dit voordeel