Greenfix is een exclusief aanbod, alleen via MediaMarkt-winkels. Als nieuwe klant krijg je een waardebon tot € 100.

 • 2 jaar prijsgarantie
  Je krijgt de garantie van een vaste energieprijs voor je elektriciteit en gas gedurende 2 jaar.

 • Waardebon MediaMarkt tot € 100 euro
  Ben je een nieuwe klant? Dan krijg je een MediaMarkt-waardebon van € 50 voor je Luminus Greenfix elektriciteitscontract + €50 voor je Luminus Greenfix gascontract.*

 • Bewuste keuze
  Je kiest voor 100% groene elektriciteit en/of voor klimaatneutraal gas. Jouw gasverbruik compenseert Luminus met CO2-certificaten.

 • Beheer zelf je energie, ook mobiel
  In My Luminus, je persoonlijke online klantenzone, volg je jouw energieverbruik makkelijk op, zelfs mobiel. Je bekijkt er je facturen, past je betaalwijze aan en beheert er al je persoonlijke gegevens.
Teken nu in

* Dit product is enkel beschikbaar via MediaMarkt. 
Als nieuwe klant krijgt u een MediaMarkt waardebon van 50,00 € (incl. BTW) per energie voor het afsluiten van een Luminus Greenfix (Pro) contract. Deze waardebon is geldig gedurende 3 maand vanaf de start van de energielevering. De korting van een tijdig gebruikte waardebon is definitief verworven indien u voor een onafgebroken periode van 3 maand Luminus klant bent voor het product Luminus Greenfix (Pro). Bij beëindiging van uw contract gedurende de eerste 3 maanden, moet u de korting van de waardebon ten belope van een bedrag van €44 terugbetalen aan Luminus; bij en beëindiging vanaf de 4e tot en met de 24e maand moet u niets terugbetalen.

Raadpleeg hier de prijzen en voorwaarden voor Luminus Greenfix

Prijslijsten voor het Vlaamse Gewest / het Waalse Gewest:

Prijslijst Greenfix Elektriciteit    Prijslijst Greenfix Gas  

 


Prijslijsten voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest:

Prijslijst Greenfix Elektriciteit    Prijslijst Greenfix Gas