Hulp en ondersteuning
Ketel Garantie bij Luminus: uw boiler binnen de 24u hersteld.

Ketel Garantie

Verwarming defect? Met Ketel Garantie is er binnen de 24u een technieker bij je thuis.
Teken nu in

Ketel Garantie: je cv-ketel razendsnel hersteld voor slechts 

€155,4 per jaar (€12,95 per maand)

In samenwerking met Axa Assistance

Een kapotte verwarmingsinstallatie komt nooit op het goede moment: net als je een warme douche wil nemen bijvoorbeeld, of tijdens een familiediner. De kans is bovendien groot dat de ketel niet meer onder garantie valt. Dan maar snel een goede technicus vinden ... maar dat is niet eenvoudig. En die gepeperde rekening? Die had je ook graag willen vermijden.

Met Ketel Garantie van Luminus hoef je je geen zorgen meer te maken.Wat is Ketel Garantie?

Voor een vaste prijs van €155,4 per jaar (€12,95 per maand) herstelt Ketel Garantie binnen de 24 uur je centrale verwarmingsinstallatie als die hapert of kapot gaat.

"1 maand gratis” komt overeen met €12,95 en zal de laatste maand van het eerste contractjaar niet aangerekend worden.


Profiteer nu van één maand gratis Ketel Garantie!

 
Teken in

De voordelen van Ketel Garantie

  • Noodlijn 24/24 en 7/7
  • Interventie en diagnose binnen de 24u
  • 2 herstellingen per jaar (Een geldig onderhoudsattest dient aanwezig te zijn. Herstellingen naar aanleiding van de uitvoering van het reguliere onderhoud zijn niet inbegrepen)
  • Tussenkomst tot €500 per herstelling (arbeid, transport en wisselstukken. Wisselstukken enkel indien deze noodzakelijk zijn voor de herstelling van een defecte ketel, dus geen preventieve vervanging)
  • Eenvoudige facturatie: maandelijks €12,95 via domiciliëring

Heb je zowel Ketel Garantie én Ketel Onderhoud? Dan profiteer je bovendien van een korting op je onderhoud van €1,75 per maand* voor een gasketel of €3,5 per maand* voor een mazoutketel. Deze promo wordt onmiddellijk verrekend na het onderhoud.

* Er wordt voor de berekening enkel rekening gehouden met de maanden waarin zowel je Ketel Garantie als je Ketel Onderhoud dienst gelijktijdig actief waren en waarvan we de betaling ontvingen.

Teken in

Meer weten?

Je vindt alle informatie in de algemene voorwaarden.

Luminus Ketel Garantie is een verzekeringsovereenkomst van Axa, een Belgische verzekeringsmaatschappij, met een looptijd van één jaar, die stilzwijgend wordt verlengd voor opeenvolgende periodes van één jaar behoudens opzegging uiterlijk 3 maanden voor de vervaldag.  Het Belgische recht is van toepassing.

In geval van klacht met betrekking tot de verzekeringsprestaties, kan de Verzekeringsnemer zich richten tot de Kwaliteitsdienst van AXA Assistance: 

De Verzekeringsnemer kan zich ook richten tot de Ombudsman verzekeringen: 

Nog vragen?

Onze klantendienst staat voor je klaar.

Bel 0800 80808