Energieproducten en diensten

Onder het merk Luminus bieden we onze particuliere en professionele klanten op maat gemaakte raad en oplossingen met betrekking tot energie. We engageren ons ook actief in het stimuleren van energiebesparingen.

Alles voor het comfort van onze particuliere klanten

Luminus luistert naar haar klanten omdat we willen weten wat ze van ons verwachten, wat ze van ons willen en uiteraard willen we daar dan naar handelen. We meten constant de tevredenheid van onze klanten.

Met meer dan 30 productiesites in Vlaanderen en Wallonië kan Luminus de verwachtingen van haar 2 miljoen klanten inlossen

Ontdek onze producten en diensten

Waarom voor Luminus kiezen?

Bij Luminus kan je rekenen op een optimaal energietarief voor je woning én helpen we je zoveel mogelijk energie te besparen. Dat is niet alleen goed voor je factuur, maar ook voor het milieu. Als je kiest voor Luminus, dan kies je voor:

Een waaier van diensten voor onze professionele klanten

Ontdek onze producten en diensten voor professionals

Effectieve hulpmiddelen voor grote ondernemingen

Beheer uw energie

Een efficiënt beheer van uw energiebudget is even belangrijk als een evenwichtige bevoorrading. Luminus biedt u gas- en elektriciteitsformules die aangepast zijn aan de noden van grote ondernemingen en openbare instellingen.
Beheer uw energie

Bespaar energie

Uw energieverbruik optimaliseren is essentieel voor een efficiënt beheer van uw energiebudget. Daarom voorzien wij oplossingen voor het beperken van uw energieverbruik, maar ook voor de productie van uw eigen groene energie.
Bespaar energie

Beveilig uw energie

Maak gebruik van de expertise van Luminus. Wij zorgen voor de veiligheid van uw medewerkers en installaties. Maar we verzekeren u ook van de onveranderde kwaliteit van uw energie-voorziening.
Beveilig uw energie

Tot uw dienst

Om aan uw behoeften te voldoen, stelt Luminus een waaier aan gebruiksvriendelijke diensten en de kennis van onze teams ter beschikking, speciaal ontworpen voor grote ondernemingen en openbare instellingen. 
Tot uw dienst