Luminus Corporate - We willen groene, betaalbare energie en comfort aan onze klanten bieden.

Energieproducten en diensten

We willen groene, betaalbare elektriciteit en comfort aan onze klanten bieden.

Alles voor het comfort van onze particuliere klanten

Luminus luistert naar haar klanten omdat we willen weten wat ze van ons verwachten, wat ze van ons willen en uiteraard willen we daar dan naar handelen. We meten constant de tevredenheid van onze klanten.

Met meer dan 30 productiesites in Vlaanderen en Wallonië kan Luminus de verwachtingen van haar 2 miljoen klanten inlossen

Ontdek onze producten en diensten

Waarom voor Luminus kiezen?

Bij Luminus kan je rekenen op een optimaal energietarief voor je woning én helpen we je zoveel mogelijk energie te besparen. Dat is niet alleen goed voor je factuur, maar ook voor het milieu. Als je kiest voor Luminus, dan kies je voor:

Een waaier van diensten voor onze professionele klanten

Ontdek onze producten en diensten voor professionals

Effectieve hulpmiddelen voor grote ondernemingen

Beheer uw energie

Beheer uw energie

Een efficiënt beheer van uw energiebudget is even belangrijk als een evenwichtige bevoorrading. Luminus biedt u gas- en elektriciteitsformules die aangepast zijn aan de noden van KMO’s, grote ondernemingen en openbare instellingen. Hiermee haalt u heel wat voordeel uit de prijsschommelingen op de energiemarkt, of uit de flexibiliteit van uw productieproces.

Meer weten
Energie besparen

Bespaar energie

Uw energieverbruik optimaliseren is essentieel voor een efficiënt beheer van uw energiebudget. Luminus helpt u daar graag bij. Daarom voorzien wij oplossingen voor het beperken van uw energieverbruik, maar ook voor de productie van uw eigen groene elektriciteit.
Meer weten
Beveilig uw energie

Beveilig uw energie

Maak gebruik van de expertise van Luminus. Wij zorgen voor de veiligheid van uw medewerkers en installaties. Maar we verzekeren u ook van de onveranderde kwaliteit van uw energievoorziening.


Meer weten

Ga vooruit met uw energie


Wil u de beste keuzes maken om uw energieverbruik te verminderen vanuit een duurzaam perspectief? Wij ontwikkelden een reeks oplossingen die perfect inspelen op uw nood aan diepgaande veranderingen om energie- en milieuvraagstukken anders aan te pakken.

Meer weten