We krijgen momenteel zeer veel oproepen met vragen over de stijging van de prijzen voor gas en elektriciteit. Het antwoord op de meest voorkomende vragen vindt u hier. Wist u dat u via My Luminus ook makkelijk zelf uw voorschotbedrag kan nakijken en aanpassen?
Hulp en ondersteuning
Laadoplossingen op kantoor

Laadpalen op kantoor

Kies voor een kwalitatieve elektrische laadpaal met een uitgebreid dienstenpakket. Zo kan u zich 100% op uw zaak concentreren.
Vraag meer informatie

De laadoplossingen van Luminus e-Mobility, dat is  een elektrische laadpaal naar keuze, een reeks handige laaddiensten en een uitgebreide ondersteuning. Onze oplossingen voor elektrische en plug-in hybride voertuigen verzekeren de zorgeloze mobiliteit van uw bedrijf.

 

Met ons dienstenpakket laadt u uw voertuig(en) in alle veiligheid op, beheert u uw kosten en vermindert u de impact op het milieu.

Elektrische laadpaal, installatie en bijstand

Luminus e-Mobility betekent zekerheid op elk vlak voor uw bedrijf: zowel voor de installatie als voor het dagelijks beheer.

Laadoplossingen op kantoor
 • De technische analyse maakt duidelijk welke oplaadoplossingen het meest geschikt zijn voor uw situatie.Ze brengt ook de technische vereisten in kaart voor de installatie. Dit is de basis voor een persoonlijke offerte.
 • Altijd een elektrische laadpaal volgens uw behoeften.

  • Enkelvoudige of slimme laadpaal in uw bedrijf of thuis
  • Veilig en snel
  • Eenfasig en driefasig, 3,7 – 22 kW
  • Geïntegreerd laadbeheer en synchronisatie met uw zonnepanelen
  • Laad meerdere elektrische voertuigen tegelijkertijd op


 • Intelligent laadbeheer (of load balancing) is een functionaliteit eigen aan de laadpaal waarmee dynamisch de beschikbare energie in uw woning of kantoor beheert– rekening houdend met het totale verbruik en het beschikbare vermogen.
 • De installatie van de elektrische laadpaal gebeurt door onze deskundige partners en de certificering door een onafhankelijke instantie.

Volg al uw laadsessies op: thuis, in uw bedrijf of onderweg

Met Luminus e-Mobility beheert u al uw laadsessies, waar u ook bent.
Portal Luminus e-Mobility

Portal Luminus
e-Mobility

U hebt een helder overzicht van uw kosten, het verbruik van individuele gebruikers en uw volledige energiebeheer.

Gedeelde facturatie

Gedeelde facturatie

U kent altijd het verbruik per oplaadbeurt per voertuig en u hebt een totaaloverzicht van alle oplaadkosten.

Luminus Powerpass

Deze handige laadpas geeft u toegang tot de elektrische laadpaal of laadpalen van uw bedrijf én tot openbare laadpalen. Een netwerk van 150.000 oplaadpunten in 25 Europese landen ligt binnen uw bereik.

Helpdesk

Helpdesk

Technische, commerciƫle of administratieve vragen? Stel ze ons en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Extra diensten voor een optimaal beheer van uw elektrische laadpaal en laadbeurten

De overschakeling naar elektrisch rijden heeft een impact op uw energieverbruik.
Met Luminus e-Mobility integreert u eenvoudig uw elektrische laadpaal en laaddiensten in uw energiebeheer. In alle gemoedsrust.
Op weg naar groene energie:

 • Een contract voor groene energie dat perfect is afgestemd op uw elektrisch verbruik voor uw mobiliteit. U laadt tot 5000 km gratis per jaar.
 • Koppel uw elektrische laadpaal aan uw zonnepanelen
  U bent zowel producent als verbruiker. Zo rijdt u met de groene energie die u zelf opwekt. Lokaler bestaat niet. Luminus helpt u op elk vlak: van een pre-installatieonderzoek tot en met tips voor het beheer.
 • Deel gemakkelijk uw elektrische laadpaal met uw collega's of buren.
  U kunt uw slimme elektrische laadpaal tegen betaling openstellen voor iedereen die zijn elektrisch voertuig wil opladen.
Vraag een offerte aan