Wij helpen u graag verder met vragen over uw contract!

Wilt u uw contract verlengen, opzeggen of overweegt u over te stappen naar een andere energieleverancier? Uw commerciële contactpersoon staat u graag te woord en zorgt ervoor dat alles vlot verloopt.

Contract verlengen

U wenst uw huidige contract bij Luminus te verlengen? Contacteer uw commerciële contactpersoon voor een prijs op maat van uw onderneming. Die bekijkt met u welke formule het beste past bij uw bedrijf..

Klachten of vragen over uw contracteinde

U wilt uw contract stopzetten omdat u een klacht heeft of ontevreden bent over een dienst? We vinden het jammer om u als klant te verliezen. Laat ons daarom weten hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren. 

U kan hiervoor bellen op 078 155 132 met onze klantenservice tijdens de werkdagen tussen 9.00 u en 17.00 u.

Voorstellen van andere leveranciers

U wenst uw contract met Luminus op te zeggen omdat u een beter voorstel kreeg van een andere leverancier? Om ervoor te zorgen dat u boetes vermijdt en om zeker te zijn dat u de juiste beslissing neemt op basis van een correcte tariefvergelijking, kan u vrijblijvend contact opnemen met uw commerciële contactpersoon. Die zal uw persoonlijke situatie analyseren en u adviseren zodat u de juiste keuze kan maken voor uw onderneming.

Bel 078 155 132

Een vraag over uw contract?

Neem onmiddellijk contact met ons op
Bel 078 155 132

Nog een vraag? Raadpleeg de faq!

KMO = 078 155 232

Grote onderneming of openbare instelling = 078 155 132

U weet het niet

Ontdek het hier

Als u vragen heeft over onze diensten, vindt u alle antwoorden op uw vragen in de FAQ.

Naar de FAQ