Wij helpen u graag verder met vragen over uw contract!

Wilt u uw contract verlengen, opzeggen of overweegt u over te stappen naar een andere energieleverancier? Uw commerciële contactpersoon staat u graag te woord en zorgt ervoor dat alles vlot verloopt.

Contract verlengen

U wenst uw huidige contract bij Luminus te verlengen? Contacteer uw commerciële contactpersoon voor een prijs op maat van uw onderneming. Die bekijkt met u welke formule het beste past bij uw bedrijf..

Klachten of vragen over uw contracteinde

U wilt uw contract stopzetten omdat u een klacht heeft of ontevreden bent over een dienst? We vinden het jammer om u als klant te verliezen. Laat ons daarom weten hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren. 

U kan hiervoor bellen op 078 155 230 met onze klantenservice tijdens de werkdagen tussen 9.00 u en 17.00 u.

Voorstellen van andere leveranciers

U wenst uw contract met Luminus op te zeggen omdat u een beter voorstel kreeg van een andere leverancier? Om ervoor te zorgen dat u boetes vermijdt en om zeker te zijn dat u de juiste beslissing neemt op basis van een correcte tariefvergelijking, kan u vrijblijvend contact opnemen met uw commerciële contactpersoon. Die zal uw persoonlijke situatie analyseren en u adviseren zodat u de juiste keuze kan maken voor uw onderneming.

Bel 078 155 230

Een vraag over uw contract?

Neem onmiddellijk contact met ons op
Bel 078 155 230
Download onze app op