Door de uitzonderlijke situatie op de energiemarkt krijgt onze BTB klantendienst momenteel zeer veel vragen. Om deze zo spoedig mogelijk te kunnen beantwoorden hebben wij onze openingsuren gewijzigd. Meer info vindt u hier. Dit stelt ons in staat om alle openstaande vragen met de nodige aandacht te kunnen behandelen. Heeft u reeds een vraag gesteld, dan hoeft u deze niet opnieuw te stellen. U krijgt van ons spoedig een antwoord.
Luminus B2B - Produceer elektriciteit en krijg er een vergoeding voor.

Produceer elektriciteit en krijg er een vergoeding voor

Produceert uw bedrijf groene stroom via zonnepanelen, een windturbine of WKK ? Als uw productie groter is dan uw afname kan Luminus u deze overschotten elektriciteit aankopen.
Een offerte ontvangen

Verkoop uw energie-overschot

 

Verkoop uw overschot elektriciteit en krijg hiervoor een interessante vergoeding

Produceert uw bedrijf groene stroom via zonnepanelen, een windturbine of warmtekrachtkoppeling (WKK)? Als uw productie groter is dan uw afname kan u deze overschotten elektriciteit verkopen. Luminus geeft u hiervoor een competitieve vergoeding.

Een offerte ontvangen
Luminus B2B - Verkoop uw overschot elektriciteit en krijg hiervoor een interessante vergoeding.
Luminus B2B - Heeft uw bedrijf een installatie van meer dan 10kW voor zonne-energie, windenergie of warmtekrachtkoppeling? Dan kan u de elektriciteit die u in het net injecteert, verkopen via Luminus.

Wat is uw overschot elektriciteit waard?

Heeft uw bedrijf een installatie van meer dan 10kW voor zonne-energie, windenergie of warmtekrachtkoppeling? Dan kan u de elektriciteit die u in het net injecteert, verkopen via Luminus. U ontvangt hiervoor een marktconforme vergoeding, afgestemd op maat van uw onderneming en het type installatie: zonnepanelen, windturbine of WKK-installatie.

Benieuwd wat uw overschot elektriciteit waard is? Vraag dan zeker een offerte aan!

Jaarlijks verbruik < 100 MWh

Heeft u een digitale meter en een jaarlijks verbruik van minder dan 100 MWh? Bereken dan online uw tarief, deze bevat zowel uw verbruik als de verkoop van uw overtollige productie.

Bereken uw prijs 

Jaarlijks verbruik > 100 MWh

Heeft u een jaarlijks verbruik van:

  • < 100 MWh én een aparte meter voor uw productie
  • > 100 MWh

vraag dan hier een offerte aan voor de verkoop van uw overtollige energie.


Vraag een offerte
Luminus B2B - Een beter beheer van uw energie verdient een financiering op maat.

Een beter beheer van uw energie verdient een financiering op maat

Ontdek onze financiële oplossingen