Op dit moment circuleren er frauduleuze e-mails die de indruk geven dat ze verstuurd worden door Luminus. Gelieve hier niet op te reageren.
Gérer son énergie fourniture de gaz et électricité

Beheer uw energie

Een vast tarief of toch liever voordeel halen uit de marktevolutie van de energieprijzen? Luminus biedt een oplossing op maat van uw onderneming, zowel voor gas als elektriciteit.

Een energieoplossing van Luminus? Dat is op maat van uw bedrijf!

Wilt u de beste keuze voor uw bedrijf op het gebied van energievoorziening? Wilt u weten welke oplossingen het beste aan uw energiebehoeften beantwoorden? Of hoe u dankzij Luminus kunt profiteren van uw flexibele productieprocessen?


Samen met Luminus beheert u uw energiebudget steeds op een optimale manier.

 

Elektriciteit en Gas


Luminus levert gas en elektriciteit op maat van uw onderneming. Ontdek ons aanbod voor kmo's, grote ondernemingen en openbare instellingen.

 

Flexibiliteit van uw energie

Hebt u de mogelijkheid om op bepaalde momenten uw productieproces aan te passen en uw energieverbruik te regelen? Luminus helpt u om handig gebruik te maken van die flexibiliteit. U stelt uw vermogen om meer of minder energie te verbruiken ter beschikking van de markt, en Luminus vergoedt u daarvoor, alsook voor de activatie ervan. U helpt op die manier ook om het distributienet in evenwicht te brengen en draagt zo bij aan de zekerheid van de energievoorziening van ons land.

Wenst u meer informatie omtrent onze diensten voor grote ondernemingen en openbare instellingen? Wilt u een oplossing op maat van uw bedrijf? 

Praat met een expert   Lees de brochure 

 

Hebt u een specifieke vraag omtrent onze diensten?

Contacteer ons

Onze experten staan klaar voor u

Ontdek onze oplossingen voor bedrijven en industrieën

Onze experten staan steeds klaar voor een oplossing op maat van uw onderneming.

Aanbod elektriciteit en gas

Luminus staat synoniem voor diensten en producten toegespitst op ondernemingen en openbare instellingen. Ontdek de voordelen van ons aanbod voor de levering van gas en elektriciteit:

  • Business Comfort: het gamma zonder zorgen
  • Business Flex: het gamma dat de marktevolutie volgt
  • Business Active: het meest aanpasbare gamma voor grote ondernemingen
Verkoop uw groenestroomcertificaten *

U hebt een onderneming en u heeft groenestroomcertificaten (GSC) die u op uw Brugel-rekening toegekend werden voor de productie van hernieuwbare energie? Verkoop ze aan Luminus!

  • Eenvoudig geregeld
  • Prijszetting van € 93,5 per groenestroomcertificaat
  • U verdient een stukje van uw investering terug

*Groenestroomcertificaten geldig in Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Ontdek onze andere diensten die u kunnen helpen om uw energieverbruik te optimaliseren.