Hulp en ondersteuning
A propos de Luminus en savoir plus

Alles wat u moet weten over Luminus

We begeleiden onze klanten in hun zoektocht naar een optimaal, slim en veilig energierendement. Hoe? Dat ontdekt u hieronder. 

Alles wat u moet weten over Luminus

Bij Luminus zetten we al jaren fors in op groene energie. We zijn gespecialiseerd in energieoplossingen op maat en samen met onze dochterondernemingen begeleiden we onze klanten in hun zoektocht naar een optimaal, slim en veilig energierendement.

Het doel is de impact op het milieu te verkleinen en de productiviteit en concurrentiekracht te vergroten.
Op deze pagina vindt u meer informatie over:

  • Corporate Social Responsibility
  • Duurzame energie van Luminus
  • Exclusieve voordelen voor professionals
  • Het Luminus netwerk: onze dochterondernemingen
  • Werken bij Luminus

We investeren in duurzaam België

Luminus is met onder andere 189 windmolens en 7 waterkrachtcentrales, de grootste producent van groene stroom van Belgische bodem.
Ontdek meer over groene aanpak

Corporate Social Responsibility

Bij Luminus is duurzaam ondernemen van primordiaal belang en investeren we continu in de maatschappij. Om op een gezonde manier te blijven groeien, handelen we niet alleen vanuit een economisch, maar ook vanuit een ecologisch en sociaal standpunt. Zo streven we maatschappelijk verantwoord ondernemen na en zetten in op zaken zoals:

  • Investeren in een hernieuwbare energie
  • Ethiek en goed bestuur
  • Diversiteit & solidariteit
  • Veiligheid eerst
  • Bewaren van biodiversiteit

Meer weten over Corporate Social Responsibility bij Luminus? 


Lees meer

Duurzaamheidsrapport

Download hier 

Exclusieve voordelen voor professionals in ons netwerk

  

Energiepakket op maat van beenhouwers

U heeft een beenhouwerij? Geniet als nieuwe klant van 100% zekerheid en gemoedsrust, aan een heel scherpe, vaste prijs. U kan ook beroep doen op het advies van onze Business Service.
Meer info
Business Service adviseurs van Luminus

Luminus Business Service

U zoekt als ondernemer volwaardig expertadvies omtrent energie voor uw zaak? Dan kan u beroep doen op de gratis Business Service van Luminus, onze adviseurs staan klaar voor u.
Meer info

De bakker als ondernemer

Staat u voor dag en dauw op om uw klanten te verrassen met vers gebakken brood en gebak? Kies net als 600 van uw collega-bakkers voor een energie-oplossing op maat van uw passie!
Meer info
Luminus EXTRAs

Exclusieve EXTRAS!-voordelen

Als Luminus klant geniet u van tal van exclusieve voordelen zoals kortingen op onze energiediensten, kortingen bij onze partners en nieuwigheden het hele jaar door. Ontdekt onze EXTRAS!
Meer info
werken bij luminus

Waarom werken bij Luminus?

In 2019 werden we opnieuw verkozen tot een Top Employer – een titel waar we heel trots op zijn. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Wij vertellen graag waarom werken bij Luminus een échte aanrader is.
Ontdek meer over werken bij Luminus

Duurzame energie van Luminus

23 procent van onze totale energiecapaciteit is afkomstig uit hernieuwbare energie. We produceren zelf groene energie met milieuvriendelijke technologie en hernieuwbare energiebronnen zoals waterkrachtwindkracht en de energie uit biomassa.

Dit maakt Luminus proportioneel gezien de meest groene energieproducent van de belangrijkste Belgische spelers. Wilt u meer informatie over onze groene projecten, windturbines en hydraulische centrales?

Ontdek alles over onze duurzame energie
éoliennes en Belgique énergie verte durable

Ontdek onze dochterondernemingen

 
Download onze app op