Hulp en ondersteuning
Thermostat Intelligent chauffage économique

Slimme thermostaat: voordelig verwarmen

De slimme thermostaat leert zelf wanneer hij moet verwarmen. Hierbij houdt hij rekening met de routine van uw bedrijf, met het energieprofiel van uw pand en met het weer buiten.

Slimme thermostaat: voordelig verwarmen

De Junkers CT100 slimme thermostaat is verbonden met het internet en weet zo welk weer het nu is maar ook wat de temperatuur gaat zijn binnen enkele uren. Dankzij zijn slim zelflerend algoritme kent hij de routine van uw bedrijf en weet hij dadelijk wanneer hij moet verwarmen en wanneer niet.

Maar u blijft vrij om zelf de temperatuur aan te passen. Ofwel in een vingerknip aan de thermostaat zelf ofwel vanop afstand met uw smartphone of tablet. Of u nu thuis bent of op de zaak, vertrekt aan de kust of in zeven haasten uw vlucht hebt gehaald: u hebt altijd en overal controle over uw verwarming. Meer nog: de Junkers CT100 zegt u niet enkel hoe warm het is, hij geeft ook aan hoe veel u verbruikt.De voordelen van de CT 100 slimme thermostaat

  • Simpel te gebruiken met smartphone of tablet
  • Design thermostaat met touchscreen
  • Volledige controle over uw verwarming en sanitair water
  • Slimme thermostaat met een zelflerend algoritme en internetverbinding zonder buitensonde
  • Geen abonnementskost. Enkel verkrijgbaar in combinatie met een Junkers Bosch verwarmingsketel.

 

Vraag een bezoek thuis aan

De Junkers CT100 wordt enkel geïnstalleerd samen met een nieuwe ketel. Laat ons uw gegevens achter en wij contacteren u voor een bezoek bij u thuis. Onze expert overloopt uw behoeften en stelt een offerte op voor uw nieuwe ketel en slimme thermostaat.

Vraag een bezoek aan

 

Ontdek hoe Luminus u nog meer tot dienst kan zijn

Download onze app op