Hulp en ondersteuning

Heb je een vraag

Luminus Ecoflex Pro

Wilt u voor uw zaak 100% groene elektriciteit en CO2-neutraal aardgas tegen onze scherpste prijs van het moment? Dan is Ecoflex uw beste keuze!

 

 • Variabel tariefplan
  Dankzij variabele prijzen profiteert u onmiddellijk van prijsdalingen op de energiemarkt.

 • 100% groen
  De elektriciteit van uw zaak is 100% groen, het aardgas 100% CO2-neutraal. Luminus zorgt ervoor dat de CO2-uitstoot wordt gecompenseerd.

 • Welkomstkorting
  Als nieuwe klant geniet u van een aantrekkelijke korting op uw dag- en nachtverbruik gedurende 12 maanden. Bekijk de productfiche.

 • EnergieAssist 24/7
  Hebt u problemen aan uw elektrische installatie? EnergieAssist zorgt voor gemoedsrust voor u en uw KMO, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. U geniet 2x per jaar van gratis bijstand. 

 • Beheer zelf uw energie, ook mobiel
  In My Luminus, uw persoonlijke online klantenzone, volgt u het energieverbruik van uw bedrijf makkelijk op, zelfs mobiel. U bekijkt er uw facturen, past uw betaalwijze aan en beheert er al uw persoonlijke gegevens.

 • Vergoeding voor injectie
  Als eigenaar van zonnepanelen, kunt u de stroom die u opwekt, maar niet meteen verbruikt, terug op het net plaatsen. Dit noemen we energie ‘injecteren’. Bij Luminus krijgt u hiervoor een vergoeding. Voor u als ondernemer betekent dit dat u hiervoor een verkoopfactuur nodig heeft. Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken, zit de injectievergoeding inbegrepen in uw energietarief wordt deze verrekend via het principe van ‘self-billing’. Dit betekent dat wij in uw naam een verkoopfactuur opmaken. Zo hoeft u hiervoor niets te doen.
Bereken mijn prijs Download de productfiche

Klant worden?

Een energiecontract afsluiten?
Zo geregeld!

Klant worden

Samen met onze klanten verkleinen we onze ecologische voetafdruk

Wist u dat Luminus het grootste aantal windmolens in België uitbaat? Groene energie is bij ons echt groen!
Alle groene acties

Ontdek hoe Luminus u nog meer tot dienst kan zijn