Hulp en ondersteuning
Werken bij Luminus

Waarom werken bij Luminus?

Al jaren op rij werden we verkozen tot Top Employer – een titel waar we heel trots op zijn. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Wij vertellen graag waarom werken bij Luminus een échte aanrader is.

4 reden om bij Luminus te starten

  1. We zijn specialist in energieoplossingen. Wij blijven steeds evolueren in een markt die uitdagender en moeilijker wordt. Meteen ook de reden waarom we zo hard inzetten op innovatieve technologieën en hernieuwbare energie. Elke dag zetten wij veranderingen in gang, met als doel steeds te verbeteren.

  2. Je hebt tal van carrièrekansen. Wij bieden je zowel nationaal als internationaal mooie, nieuwe groeimogelijkheden. Bovendien kan je bij ons voortdurend bijleren.

  3. Je draagt bij tot de maatschappij. Werken bij Luminus betekent dat je in zekere zin ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebt. Wij steunen je hier steevast in.

  4. Je groeit elke dag. Om je tot een expert in je eigen vak te laten uitgroeien, voorzien we zowel in begeleiding, opleiding als voldoende ruimte om zelf te groeien. Wij moedigen je aan om uit je comfortzone te stappen en je vaardigheden dagelijks uit te breiden.

Vind een job bij Luminus

Download onze app op