Op dit moment circuleren er frauduleuze e-mails die de indruk geven dat ze verstuurd worden door Luminus. Gelieve hier niet op te reageren.

Een of verschillende verstopte wc’s?

Met Lumifix kies je het moment van de herstelling en betaal je pas na afloop.

Maak een afspraak

Wc’s ontstoppen

Je hebt een of verschillende verstopte wc’s en ondanks je pogingen stijgt het water vervaarlijk wanneer je de wc doortrekt of loopt de wc zelfs over?

Verlies niet langer tijd en doe een beroep op Lumifix voor een snelle, betrouwbare interventie die aan je behoeften is aangepast.

Lumifix de 5 stappen:

 1. Interventie-aanvraag

  Geef het aantal wc’s op die ontstopt moeten worden en indien gewenst een korte beschrijving van het probleem. Voeg foto’s toe die de omvang van de schade aantonen. Kies een tijdslot volgens je beschikbaarheden en de urgentie van het probleem. Geef je contactgegevens op.

 2. Betalingsgegevens

  Geef de gegevens van je kredietkaart op om je aanvraag te bevestigen. Je reserveert zoals je een hotelkamer zou reserveren. Je bankgegevens worden geregistreerd maar je betaalt pas nadat de interventie is uitgevoerd en door jou is goedgekeurd.

 3. Bevestiging van de interventie

  Je reservatie wordt bevestigd via e-mail. De technieker contacteert je iets later om het exacte tijdslot te bevestigen (hij contacteert je nog dezelfde dag indien je op werkdagen vóór 17 u reserveert).

  Een last-minute wijziging in je planning? Geen nood, je kunt de ontstopping gratis verplaatsen tot één uur vóór de geplande afspraak.

 4. Herstelling

  Op de dag van de interventie zal de technieker je vragen om zijn interventiemandaat goed te keuren alvorens aan het werk te gaan.

  Voordat we je toilet kunnen ontstoppen, start de technieker met het uit elkaar halen van de toiletpot en de sifon, om de interventie gemakkelijker te laten verlopen. Dit doen we enkel als het risico op een breuk niet te groot is. We gebruiken verschillende technieken om het probleem op te lossen: eerst met de hand, dan met behulp van een elektrische ontstoppingsveer. Indien nodig gebruiken we een bijtend product. Voor andere gevallen komt de loodgieter bij je thuis met zijn camionette, uitgerust met een hogedruk installatie. Met behulp van zijn ontstoppingsveer, druk en water, heeft de loodgieter toegang tot de afvoerpijp van je toiletten zonder dat we deze uit elkaar moeten halen. Als de tussenkomst van de loodgieter het niet mogelijk maakt om je toilet leeg te maken, komt dit meestal omdat uw septische put nog vol zit en leeggemaakt moet worden.

  Zodra de herstelling is uitgevoerd, zal de loodgieter controleren of de wc opnieuw werkt zoals het hoort en vervolgens de werkplaats proper achterlaten. Indien een wisselstuk nodig is om het probleem op te lossen, zal de loodgieter een offerte opmaken die je al dan niet kan aanvaarden.

 5. Betaling

  Na de interventie, stuurt de loodgieter de factuur en pas dan zal de kost van de interventie van je kredietkaart worden gedebiteerd (€ 188, incl. 6% btw).

Ontstop uw toiletten met Lumifix

Onze gecertificeerde loodgieters lossen uw probleem op voor 188€ (inclusief 6% BTW).
Maak een afspraak

Meest gevraagde interventies

Ik heb een dringende depannage nodig voor mijn verstopte gootsteen of wastafel.

Ik heb een dringende depannage nodig voor mijn verstopt toilet.

Ik heb een dringende depannage nodig voor mijn lek.

Ik heb een dringende depannage nodig voor mijn lekkende verwarmingsketel.

Ik heb een dringende depannage nodig voor mijn lekkende radiator.

Ik heb een dringende depannage nodig voor mijn defecte verwarming.

Ik heb een dringende depannage nodig voor mijn probleem met mijn warm water.

Ik heb een dringende depannage nodig voor mijn lopend toilet.