Hulp en ondersteuning

Een dringende depannage of snelle herstelling nodig?

Dankzij Lumifix kan je snel en makkelijk een technieker reserveren voor je probleem 24/24.

Ontdekken

Lumifix

Je komt thuis en de temperatuur in je woning is amper 10°C? Je staat onder de douche en het water loopt niet weg? Problemen met de verwarming en de sanitaire leidingen vormen de meest voorkomende herstellingsaanvragen. Daarom hebben we Lumifix opgericht, een herstellingsdienst die 24/24 online beschikbaar is.

Lumifix verwarming en verwarmingsinstallaties

Storingen in je verwarmingsinstallatie of -ketel? De Dienst Verwarming en Verwarmingsinstallaties van Luminus is online 24/24 beschikbaar om een afspraak te maken wanneer het jouw past. Als je op werkdagen vóór 10 uur ‘s ochtends reserveert, garanderen wij de interventie op dezelfde dag.
Maak een afspraak

Lumifix leidingen en sanitaire installaties

Een snelle herstelling nodig? Dankzij de Lumifix-dienst Leidingen en Sanitaire Installaties kun je online snel een interventie reserveren. Als je op werkdagen vóór 10 uur ‘s ochtends reserveert, garanderen wij de interventie op dezelfde dag.

Maak een afspraak

Hoe werkt het?

Heb je een interventie aangevraagd voor een herstelling van je verwarming of leidingen? Ontdek hoe de reservatiedienst van Lumifix werkt.

1. Interventie-aanvraag

Verstopt toilet, geen verwarming, geen warm water, verstopte leidingen. Selecteer het probleem uit het dropdownmenu. Kies het tijdstip voor de interventie en geef vervolgens je betalingsgegevens in alvorens verder te gaan.

2. Herstelling

Op de dag van de interventie zal de technieker je vragen om zijn interventiemandaat goed te keuren alvorens aan het werk te gaan. Hij houdt je op de hoogte van het verloop van de herstellingen.

3. Probleem opgelost!

Zodra het probleem is opgelost, stuurt de technieker je de factuur. Je betaalt slechts op dat moment.

Zij kozen al voor Lumifix

 

Lekkende kraan

Ik heb mijn aanvraag voor een interventie in de namiddag gedaan en 2u nadien was de hersteller al bij mij thuis. Super snel, schitterende service!

Anke – Hasselt

Geen warm water

Met twee kleine kinderen thuis zitten zonder warm water was een hele uitdaging. Gelukkig heeft de hersteller mij snel gecontacteerd. Hij kwam zelfs vroeger dan verwacht langs en heeft het probleem meteen verholpen. Zeer tevreden!

Jeroen – Antwerpen

Verstopte WC

De hersteller heeft tijdig gebeld om te bevestigen dat hij langs ging komen. Na de interventie was het probleem opgelost. Jammer genoeg deed een ander probleempje zich toen voor. Ik heb opnieuw contact opgenomen met de technieker en hij is de volgende dag meteen teruggekomen. Vrij duur maar het is het wel waard.

Leen – Gent

Lees meer over Lumifix