Hulp en ondersteuning

Met Lumifix houd je je planning onder controle.

Wij schikken ons naar je planning. Onze herstellingsdienst is netjes, betrouwbaar, van uitstekende kwaliteit en voor iedereen beschikbaar. Ook voor wie geen Luminus-klant is.
Ontdekken

Lumifix

Je komt thuis en de temperatuur in je woning is amper 10°C? Je staat onder de douche en het water loopt niet weg? Problemen met de verwarming en de sanitaire leidingen vormen de meest voorkomende herstellingsaanvragen. Daarom hebben we Lumifix opgericht, een herstellingsdienst die 24/24 online beschikbaar is.

Dienst verwarming en verwarmingsinstallaties

Storingen in je verwarmingsinstallatie of -ketel? De Dienst Verwarming en Verwarmingsinstallaties van Luminus is online 24/24 beschikbaar om een afspraak te maken volgens jouw beschikbaarheden. Als je op werkdagen vóór 10 uur ‘s ochtends reserveert, garanderen wij de interventie op dezelfde dag.
Reserveren

Dienst leidingen en sanitaire installaties

Een snelle herstelling nodig? Dankzij de Lumifix-dienst Leidingen en Sanitaire Installaties kun je online snel een interventie reserveren. Als je op werkdagen vóór 10 uur ‘s ochtends reserveert, garanderen wij de interventie op dezelfde dag.

Reserveren

Hoe werkt het?

Heb je een probleem met je sanitaire installatie of je verwarming en wens je een snelle herstelling op een moment dat jou het best past? Lees hier wat je van de Lumifix-herstellingsdienst kan verwachten.

Interventie-aanvraag

Selecteer het probleem uit het dropdownmenu. Kies het tijdstip voor de interventie en geef vervolgens je betalingsgegevens in alvorens verder te gaan.

Herstelling

Zodra de technieker bij jou langskomt, biedt hij je zijn interventiemandaat aan. Hij maakt vervolgens een snelle analyse van het probleem om daarna aan het werk te gaan.

Probleem opgelost!

Na de interventie bezorgt de technieker je de factuur. Je betaalt slechts op dat moment.

Lees meer over Lumifix

Download onze app op