Hulp en ondersteuning

Houd je planning onder controle dankzij de herstellingsdienst van Lumifix.

Wij schikken ons naar je planning. Onze herstellingsdienst is netjes, betrouwbaar, van uitstekende kwaliteit en voor iedereen beschikbaar. Ook voor wie geen Luminus-klant is.
Ontdekken

Lumifix

Je komt thuis en de temperatuur in je woning is amper 10°C? Je staat onder de douche en het water loopt niet weg? Problemen met de verwarming en de sanitaire leidingen vormen de meest voorkomende herstellingsaanvragen. Daarom hebben we Lumifix opgericht, een herstellingsdienst die 24/24 online beschikbaar is.

Lumifix verwarming en verwarmingsinstallaties

Storingen in je verwarmingsinstallatie of -ketel? De Dienst Verwarming en Verwarmingsinstallaties van Luminus is online 24/24 beschikbaar om een afspraak te maken wanneer het jouw past. Als je op werkdagen vóór 10 uur ‘s ochtends reserveert, garanderen wij de interventie op dezelfde dag.
Maak een afspraak

Lumifix leidingen en sanitaire installaties

Een snelle herstelling nodig? Dankzij de Lumifix-dienst Leidingen en Sanitaire Installaties kun je online snel een interventie reserveren. Als je op werkdagen vóór 10 uur ‘s ochtends reserveert, garanderen wij de interventie op dezelfde dag.

Maak een afspraak

Hoe werkt het?

Heb je een interventie aangevraagd voor een herstelling van je verwarming of leidingen? Ontdek hoe de reservatiedienst van Lumifix werkt.

Interventie-aanvraag

Verstopt toilet, geen verwarming, geen warm water, verstopte leidingen. Selecteer het probleem uit het dropdownmenu. Kies het tijdstip voor de interventie en geef vervolgens je betalingsgegevens in alvorens verder te gaan.

Herstelling

Op de dag van de interventie zal de technieker je vragen om zijn interventiemandaat goed te keuren alvorens aan het werk te gaan. Hij houdt je op de hoogte van het verloop van de herstellingen.

Probleem opgelost!

Zodra het probleem is opgelost, stuurt de technieker je de factuur. Je betaalt slechts op dat moment.

Lees meer over Lumifix

Download onze app op