Op dit moment circuleren er frauduleuze e-mails die de indruk geven dat ze verstuurd worden door Luminus. Gelieve hier niet op te reageren. In dit voorbeeld zie je het verschil
Hulp en ondersteuning

Dit is je EXTRAS!-kortingsbon: 20% korting op het large-geurkaarsenpakket ‘Moments of Life’ van Spaas

Dit is je EXTRAS!-kortingsbon: 20% korting op het large-geurkaarsenpakket ‘Moments of Life’ van Spaas.

Wat is Spaas?
Sinds het ontstaan als een kleine, lokale kaarsenfabrikant in 1853 in het Limburgse Hamont, is Spaas uitgegroeid tot een van de belangrijkste Europese spelers op de markt van de kaarsen. 

Het Large-geurkaarsenpakket van de ‘Moments of Life’ bevat 24 Clearlights in transparante cup, een geurkaars inclusief shade, een geurkaars met deksel en een reed diffuser. De grote geurkaars in glas brandt maar liefst 56 uur met optimaal behoud van de geur dankzij het bijpassend deksel. De Reed Diffuser zorgt voor het geleidelijk aan verspreiden van een aangename geur, ook wanneer je niet thuis bent. Je kan kiezen uit heerlijke 6 geuren en kleuren.

Ontdek hier het aanbod van Spaas

Wat houdt je EXTRAS!-deal in?
Jij krijgt via Luminus een kortingsbon van 20% bij een aankoop van het large-geurkaarsenpakket ‘Moments of Life’ van Spaas.

 

Aanbod geldig tot en met 31/01/2021. De korting is enkel geldig voor Luminus-klanten en geldt enkel bij een bestelling van het large-geurkaarsenpakket ‘Moments of Life’.
V. U.: Spaas NV, Industriestraat 11, 3930 Hamont-Achel

 

Genieten van deze EXTRA?

Om te genieten van dit voordeel moet u eerst inloggen.

Log in en geniet van dit voordeel