Hulp en ondersteuning

Je Luminus Extras: 15% korting op een exclusieve selectie bij Philips

Je Luminus Extras: 15% korting op een exclusieve selectie bij Philips

Philips maakt van jouw huis een thuis. 

Ontvang 15% korting op promotionele producten en profiteer van andere voordelen:

 • Gratis levering op veel producten
 • Gratis retourneren
 • 30 dagen retourbeleid
 • Meestal klaar voor verzending binnen 24 uur

Philips biedt innovatieve producten in volgende categorieën: 

Keukenapparatuur
Naast de populaire Airfryers voor knapperige gerechten met minder vet, biedt Philips nog veel meer oplossingen voor een gezonder thuis. Met de keukenmachines, blenders en sapcentrifuges kan je een keukenprofessional worden - zo lekker kan gezond zijn!

Stofzuigers
Het dagelijks leven kan soms rommelig zijn, maar dat is geen probleem met de (snoerloze) stofzuigers van Philips! Met de serie vloerreinigingsproducten staat je een nieuwe vloerreinigingservaring te wachten. Met de innovatieve 360-borstel en het LED-lampje van de snoerloze steelstofzuigers, vind je verborgen vuil zelfs op de meest afgelegen plekken voor een schoner en gezonder thuis.

Koffie- en espressomachines
Haal versgemalen koffie uit de volautomatische koffiemachines: Ontdek de LatteGo-technologie voor een fluweelzacht melkschuim, dat niet alleen lekker smaakt maar ook gemakkelijk schoon te maken is dankzij het unieke melksysteem. Verschillende koffiespecialiteiten en een volle aromatische smaak met precies die perfecte kwaliteit die je elke dag verdient.

Air
Wist je dat de lucht in jouw huis twee tot vijf keer meer allergenen en verontreinigende stoffen kan bevatten dan de buitenlucht? Luchtreinigers van Philips vangen en verwijderen 99,97% van alle allergenen die door het filter gaan, zoals virussen, bacteriën, schimmelsporen, huidschilfers van dieren, rook, pollen of huisstofmijt tot 0,3 micron. 

Kledingverzorging
Met het PerfectCare Elite stoomstrijkstation en onze OptimalTEMP-technologie heb je geen temperatuurknop nodig en hoef je niets in te stellen. Voorsorteren van wasgoed en wachten tot het strijkijzer is opgewarmd of afgekoeld behoort dus tot het verleden.

Als Luminus-klant ontvang je extra korting op de geselecteerde producten. De kortingsvoucher geeft recht op 15% korting op de actuele online verkoopprijs.

 • Deze kortingscode kan worden gebruikt om 15% korting te krijgen op geselecteerde artikelen
 • De kortingscode is exclusief verzendkosten en kan niet worden gebruikt in combinatie met een andere kortingscode
 • Philips behoudt zich het recht voor om deze promotie op elk moment te stoppen en aan te passen
 • Gebruikers kunnen niet meer dan 3.500 euro en/of 10 producten per transactie kopen
 • Als je de partnerpagina verlaat (bijvoorbeeld door ergens op onze header of footer te klikken), werkt de exclusieve code niet meer.
 • Het is niet toegestaan om deze code te delen
 • Deze voucher is in te wisselen tot 31-12-2023

Genieten van deze Luminus Extras?

Om te genieten van dit voordeel moet je eerst inloggen.

Log in