Op dit moment circuleren er frauduleuze e-mails die de indruk geven dat ze verstuurd worden door Luminus. Gelieve hier niet op te reageren. In dit voorbeeld zie je het verschil
Hulp en ondersteuning

Dit is je EXTRAS!-kortingsbon: 15% korting op de wasmiddelen van LaverVert

Dit is je EXTRAS!-kortingsbon: 15% korting op de wasmiddelen van LaverVert
Wat is LaverVert?

Het Belgische vloeibare wasmiddel LaverVert is ecologisch en komt uit de circulaire economie: dit wasmiddel bestaat voor 100% uit natuurlijke bestanddelen, vermeldt eerlijk de samenstelling en beschermt het milieu, jouw gezondheid en die van onze kinderen.

Met LaverVert draag je jouw steentje bij aan de ecologische transitie en verklein je jouw CO2-voetafdruk. Wanneer consumeren ‘consuminderen’ wordt!

De natuurlijke verzachter zorgt voor een grondig en tegelijk fris en zacht was resultaat.

Terwijl de meeste wasmiddelen jouw was louter reinigen, zorgt LaverVert niet alleen voor een schonere was, maar ook voor een schonere planeet en een betere gezondheid.

Ontdek hier het aanbod van LaverVert

Wat houdt je EXTRAS!-deal in?

Jij krijgt via Luminus een kortingsbon van 15% voor elke online bestelling van een wasmiddel bij LaverVert.


Aanbieding is geldig tot en met 28/02/2021. Zonder terugwerkende kracht. Niet geldig in winkels. Niet omruilbaar in geld. Niet cumuleerbaar met andere acties. Voor alle overige voorwaarden verwijzen wij u naar de algemene verkoopvoorwaarden van de E-commerce site.

Genieten van deze EXTRA?

Om te genieten van dit voordeel moet u eerst inloggen.

Log in en geniet van dit voordeel