Hulp en ondersteuning

Dit is je EXTRAS!-kortingsbon: 10% korting online op het aanbod van Flavor Shop

Dit is je EXTRAS!-kortingsbon: 10% korting online op het aanbod van Flavor Shop
Wat is Flavor Shop?

Birger selecteert zelf de beste specialiteiten, die nét dat stapje verder gaan. Zo vinden liefhebbers exclusieve smaakmakers en variëteiten van uitzonderlijke kwaliteit, zoals bijvoorbeeld een ruim assortiment kruiden en specerijen, olijfoliën, speciale azijnen, tapenades, delicatessen, aperitiefhapjes, sterke dranken, pralines, koekjes, snoep, confituren, non-alcoholische dranken, thee, non-food en nog zoveel meer.

Birger en zijn team stellen de origineelste cadeaupakketten samen voor foodies, smaakliefhebbers en iedereen die houdt van een heerlijk aperitief. Ze begeleiden je tijdens de selectie van je gepersonaliseerd cadeau of maken de meest perfecte gifts op basis van je wensen. Al deze geschenken kunnen besteld en gekocht worden via www.flavor.shop of in de Flavor Shop winkel te Gooik.

Ontdek Flavor Shop

Wat houdt je EXTRAS!-deal in?

Jij krijgt via Luminus een kortingsbon van -10% op het aanbod online van Flavor Shop.


Actiecode geldig via www.flavor.shop op de totaalprijs van de bestelde producten. De korting is geldig op alle artikelen met uitzondering van alcoholische dranken, workshops en cadeaubonnen. Aanbod geldig van 15/06/2020 t.e.m. 30/11/2020. Opgelet: Deze actie is énkel geldig voor Luminus-klanten, en dit online. Het gebruik van de vouchercode is beperkt tot één per bestelling en niet cumuleerbaar met andere voucher- of kortingscodes. Flavor Shop BV behoudt zich het recht de voorwaarden van deze actie op eender moment te wijzigen en/of de actie stop te zetten, zonder voorgaande communicatie.
V. U.: Flavor Shop, Edingsesteenweg 3 1755 Gooik

Genieten van deze EXTRA?

Om te genieten van dit voordeel moet u eerst inloggen.

Log in en geniet van dit voordeel