Hulp en ondersteuning

Dit is je EXTRAS!-korting: 15% korting op je Sint- en Kerstinkopen bij DreamLand

Dit is je EXTRAS!-korting: 15% korting op je Sint en kerstinkopen.
Wat is DreamLand?
DreamLand is de grootste speelgoedspecialist van België. Het staat garant voor uren speelplezier bij kinderen. DreamLand verrast met een immens aanbod aan speelgoed en buitenspeelgoed en je vind er ook kantoorbenodigdheden, seizoensartikelen en cadeautjes!

De zak van Sinterklaas en de Kerstman goed vullen? Dat kan dit najaar een pak voordeliger!

Ontdek hier het aanbod van DreamLand

Wat houdt je EXTRAS!-deal in?
Je krijgt via Luminus 15% korting op speelgoed* in alle DreamLand-winkels en op dreamland.be

Vraag je code aan

 

* Niet geldig op babyartikelen, geschenkkaarten, gaming en multimedia, school-en kantoorbenodigdheden, telefoonkaarten, geschenkboxen, iTunes-kaarten, pretparktickets, fotokaders en -albums, wenskaarten, posters, boeken, strips, kamermeubilair, halloween en textiel.

Actie geldig van 15/11/2021 t.e.m. 15/12/2021 op het speelgoedassortiment in alle DreamLand-winkels en op dreamland.be. Geef de promotiecode in bij uw online reservatie op dreamland.be om van de korting te profiteren. Of geef deze bon af aan de kassa om van uw korting te profiteren. 1 bon per klant. 
Deze bon kan niet worden gebruikt aan de kassa van een afhaalpunt na een reservatie via de webshop. Niet cumuleerbaar met lopende acties. 
Dit is geen publieke actie, deze is vertrouwelijk en is uitsluitend bestemd voor Luminus-leden. Bekendmaking of verspreiding van de code, of gebruik van de code toestaan aan derden is niet toegestaan. Niet naleving van deze voorwaarden kan aanleiding geven tot juridische stappen.

V.u.: ColliShop Professional – afdeling van Colruyt NV, Edingsesteenweg 196, 1500 Halle

Genieten van deze EXTRA?

Om te genieten van dit voordeel moet u eerst inloggen.

Log in en geniet van dit voordeel