De energieprijzen zijn de afgelopen maanden erg sterk gestegen. Om de impact hiervan te verzachten, heeft de overheid een aantal steunmaatregelen uitgewerkt. Deze zullen automatisch verrekend worden op je energiefactuur. Wat de maatregelen concreet inhouden, lees je hier.
Hulp en ondersteuning

Je Luminus Extras: 15% korting op tuinmeubelen bij DreamLand

Je Luminus Extras: 15% korting op tuinmeubelen bij DreamLand.

De zomer staat voor de deur en dat betekent: vakantie! Tijd om opnieuw te genieten in het zonnetje en uren in je tuint e spelen en ontspannen. Gezellig in een nieuwe loungeset met een glaasje in de hand. Dat heb jij verdient. Dankzij Luminus geniet je nu ook van 15% korting op de aankoop van je tuinmeubelen bij DreamLand. 

Surf snel naar de webshop en geniet van je 15% korting op tuinmeubelen. Of breng een bezoekje aan een DreamLand-winkel naar keuze en gebruik je voucher. 

Actie geldig van 13/05 t.e.m. 19/06/2022. Geen publieke actie, deze is vertrouwelijk en is uitsluitend bestemd voor Luminus klanten. Bekendmaking of verspreiding van de code, of gebruik van de code toestaan aan derden is niet toegestaan. Niet naleving van deze voorwaarden kan aanleiding geven tot juridische stappen. Actie geldig in alle DreamLand-winkels en op dreamland.be. Niet cumuleerbaar met lopende acties. 1 bon per klant. Niet geldig op geschenkboxen, telefoonkaarten, geschenkkaarten iTunes-kaarten en pretparktickets. Geef deze bon af aan de kassa om van de korting te profiteren. Geef de promotiecode in bij uw online reservatie op dreamland.be om van de korting te profiteren. Deze bon kan niet gebruikt worden aan de kassa van een afhaalpunt na een reservatie via de webshop. V.U.: N.V. DreamLand, Edingensesteenweg 196, B-1500 Halle

Genieten van deze Luminus Extras?

Om te genieten van dit voordeel moet je eerst inloggen.

Log in