Hulp en ondersteuning

Je Luminus Extras: €5 korting bij aankoop van €50 op speelgoed* bij DreamLand

Je Luminus Extras: €5 korting bij aankoop van €50 op speelgoed* bij DreamLand.

Nog op zoek naar Sinterklaas- of kerstcadeautjes? Bij DreamLand kan je al jouw speelgoed aankopen doen aan een scherpe prijs. Dankzij Luminus geniet je nu €5 korting bij aankoop van €50 op speelgoed* bij Dreamland.

Surf snel naar de webshop en geniet je korting op speelgoed. Of breng een bezoekje aan een DreamLand-winkel naar keuze en gebruik je voucher.

 

* Actie geldig van 07/11 t.e.m. 16/12/2022. Geen publieke actie, deze is vertrouwelijk en is uitsluitend bestemd voor Luminus klanten. Bekendmaking of verspreiding van de code, of gebruik van de code toestaan aan derden is niet toegestaan. Niet naleving van deze voorwaarden kan aanleiding geven tot juridische stappen. 

Actie geldig in alle DreamLand-winkels en op dreamland.be. Niet cumuleerbaar met lopende acties. 1 bon per klant. Niet geldig op spelconsoles, games en accessoires, kleurpotloden, stiften en verf, multimedia, telefoonkaarten, geschenkkaarten, geschenkboxen, iTunes-kaarten, pretparktickets, fotokaders en -albums, wenskaarten, posters, boeken, strips, kamerdecoratie, Halloween kostuums en textiel. Geef deze bon af aan de kassa om van de korting te profiteren. Geef de promotiecode in bij uw online reservatie op dreamland.be om van de korting te profiteren. Deze bon kan niet gebruikt worden aan de kassa van een afhaalpunt na een reservatie via de webshop.

V.U.: N.V. DreamLand, Edingensesteenweg 196, B-1500 Halle

Genieten van deze Luminus Extras?

Om te genieten van dit voordeel moet je eerst inloggen.

Log in