Hulp en ondersteuning

Dit is je EXTRAS!-korting: Tot 40% korting op de elektrische fietsen van Genius bij Bizbike

Dit is je EXTRAS!-kortingsbon: Meer dan 35% korting op de e-bikes van Genius

Wat is Bizbike?
Genius maakt je dagelijkse fietsritten aangenamer door middel van slimme oplossingen. Het aanbod van Bizbike bestaat in hoofdzaak uit een aantal hoogwaardige e-bikes. De keuze voor elektrische ondersteuning bij het fietsen maakt grotere afstanden mogelijk, en helpt je bijna moeiteloos door tegenwind en over hellingen. Naast klassieke fietsen hebben ze ook plooi- en bakfietsen in hun aanbod die uitgerust zijn met een elektromotor. 

Bizbike, een bedrijf met jaren ervaring op e-bike terrein, heeft het merk Genius ontwikkeld om betaalbare kwaliteitsfietsen aan te bieden, en zo uw dagelijks transport om te zetten naar een vlotte, plezierige en duurzame ervaring. Genius, elke dag een goed idee!

Ontdek Bizbike.

Wat houdt je EXTRAS!-deal in?
Jij krijgt via Luminus tot 40% korting op het online aanbod elektrische fietsen van Genius bij Bizbike. Na betaling ontvangt u uw fiets binnen de twee weken.


Aanbod geldig tot en met 31/12/2021 op de webshop. Levenslange garantie op het kader, 7 jaar garantie op niet-elektrische onderdelen en 2 jaar garantie op elektrische onderdelen. Het eerste onderhoud wordt gratis aangeboden en moet opgenomen worden binnen de 6 maanden of binnen de 500km afhankelijk van wat zich het eerst voordoet.
V.U. : Bizbike bvba, Groenedreef 9a, 9770 Kruisem

Genieten van deze EXTRA?

Om te genieten van dit voordeel moet u eerst inloggen.

Log in en geniet van dit voordeel