Op dit moment circuleren er telefoonoproepen en frauduleuze e-mails die de indruk geven dat ze verstuurd worden door Luminus. Gelieve hier niet op te reageren. In dit voorbeeld zie je het verschil
Hulp en ondersteuning
Luminus Comfy Voordelen

Kijk: met Luminus Comfy heb je op élk moment voordeel!

Bereken je prijs Ontdek Comfy Green

Jouw welkomstkorting helder uitgelegd

Wat is jouw welkomstkorting?

Jouw welkomstkorting is onze manier om je te bedanken omdat je klant bent geworden bij Luminus. Je krijgt 500 kWh gratis energie voor je tariefformule Luminus Comfy Green Elektriciteit.

500 kWh: welk bedrag levert je dat op?

Dat weet je meteen als je een simulatie maakt van je tarief. Daar staat op wat je prijs per kWh is en wat het bedrag van je welkomstkorting is. Belangrijk: de korting geldt niet voor de nettarieven, de heffingen en btw op deze 500 kWh. Deze kosten gaan immers niet naar Luminus maar worden aangerekend door de netbeheerder en de overheden.

Wanneer krijg je je korting?

12 maanden na de start van je contract krijg je van ons bericht. We vertellen je wat het bedrag van je welkomstkorting(en) is en welk bedrag je binnen 18 dagen op je rekening krijgt.

Welke voorwaarden zijn er?

Je ontvangt de welkomstkorting na 12 maanden dus moet je dan nog klant zijn. Verhuis je binnen de 12 maanden? Dan geldt de korting als je je contract meeneemt naar je nieuwe adres. Uiteraard heb je al je voorschotfacturen op tijd betaald.

Bereken je prijs Download de prijslijst

Jouw getrouwheidskorting: alles op een rijtje

Wat houdt je getrouwheidskorting precies in?

Na elk jaar dat je klant bent, ontvang je een korting. Het is een beloning voor je trouw aan Luminus Comfy Green Elektriciteit. De korting loopt jaar na jaar door. Het loont dus om klant te blijven van Luminus.

Hoeveel korting krijg je?

Je korting is 5% op de energiekost na de eerste 12 maanden. Met energiekost bedoelen we: wat je voor je verbruik betaalt aan Luminus. Naast deze energiekost zijn er ook de nettarieven van de netbeheerder, heffingen van de overheid en de btw. Daarvoor geldt de korting uiteraard niet. Na 24 maanden loopt de korting zelfs op tot 10%. Ook na de volgende periodes van 12 maanden heb je er recht op. Je ziet: ook klant blijven is voordelig voor jou.

Hoe krijg je de korting uitbetaald?

Je ziet het bedrag van je korting op je afrekening. Het bedrag brengen we in mindering als je voorschot onvoldoende is of betalen we het terug als je te veel voorschot hebt betaald.

Welke voorwaarden zijn er?

Uiteraard heb je al je voorschotfacturen op tijd betaald en dat via domiciliëring. De korting geldt niet als je alleen een nachtmeter hebt.
Verhuis je? Dan geldt de korting als je je contract meeneemt naar je nieuwe adres.

Bereken je prijs Download de prijslijst

55% korting op je ketelonderhoud met Comfy Gas: zo werkt het.

Wat houdt de Ketelonderhoud-promotie in?

Je keuze voor Comfy Gas geeft je recht op een zeer interessant voordeel voor je tweejaarlijks ketelonderhoud. Je krijgt immers het speciale tarief van € 69,95 (incl. 6% btw) voor het onderhoud. Dit is een korting van 55% op het standaardtarief.

Kan ik op elk moment dit voordelige ketelonderhoud aanvragen?

Houd er rekening mee dat je dit voordeel kunt gebruiken zes maanden nadat je klant van Comfy Gas bent geworden. Uiteraard plannen we dan het onderhoud samen met jou in. We sturen je een bericht om een afspraak vast te leggen. Je hoeft dus zelf geen contact op te nemen.

Aan wie betaal ik het vaste bedrag van € 69,95?

Je boekt, nadat je bericht van ons hebt gekregen, online jouw ketelonderhoud. Je kiest dan de datum die jou best past en nog vrij is. De betaling van € 69,95 regel je direct online via Bancontact. Makkelijk en veilig. Dit bedrag is uiteraard alleen voor het onderhoud. Voor een eventuele herstelling of vervanging maakt de erkende technicus een aparte offerte.

Hoelang krijg ik de korting van 55%?

Zolang je klant blijft van Comfy Gas! Elke twee jaar kun je dan een professioneel nazicht van je verwarmingsketel laten uitvoeren voor een zeer interessante prijs.

Bereken je prijs Algemene voorwaarden ketelonderhoud