Op dit moment circuleren er frauduleuze e-mails die de indruk geven dat ze verstuurd worden door Luminus. Gelieve hier niet op te reageren.
Hulp en ondersteuning

Luminus #BeGreen Fix

Met Luminus #BeGreen Fix kies je voor 100% Belgische groene elektriciteit en klimaatneutraal aardgas, voor een vaste prijs.

 

 • 1 jaar prijsgarantie
  Je kan rekenen op een vaste prijs die je een heel jaar zekerheid en gemoedsrust biedt.

 • 100% Belgische en 100% groene elektriciteit
  Je elektriciteit is 100% Belgisch én groen, dus alleen afkomstig van hernieuwbare energiebronnen zoals windturbines en waterkrachtcentrales. Je aardgas is 100% klimaatneutraal, we compenseren de uitstoot via onze bijdrage aan projecten die zich inzetten voor de vermindering van CO2.

 • 12 maanden korting als welkomstcadeau
  Je bent een nieuwe klant? Dan krijg je gedurende 12 maanden een interessante korting op de energiekost van je elektriciteitsprijs.
  Meer info over deze welkomstkorting 

 • 2% korting voor trouwe klanten
  Als dank voor je trouw krijg je vanaf het tweede jaar 2% korting op de energiekost van de dan geldende Luminus #BeGreen elektriciteitsprijs.
  Meer info over deze getrouwheidskorting

 • Beheer zelf je energie, ook mobiel
  In My Luminus, je persoonlijke online klantenzone, volg je je energieverbruik makkelijk op, zelfs mobiel. Je bekijkt er je facturen, past je betaalwijze aan en beheert er al je persoonlijke gegevens.


Naar de productfiche

Samen met onze klanten verkleinen we onze ecologische voetafdruk

Wist je dat Luminus het grootste aantal windmolens in België uitbaat? Groene energie is bij ons echt groen!
Alle groene acties