Samen vooruit naar een duurzame en spaarzame toekomst.

Ontdek hoe Luminus uw onderneming kan helpen.

Slim omgaan met energie is voordelig voor uw onderneming

Duurzaam omgaan met energie is brandend actueel. En dat is goed nieuws, want bewuster en efficiënter energie verbruiken levert uw onderneming snel resultaat op. Zo simpel is het. U zal ervan versteld staan hoe makkelijk het is om concrete actie te ondernemen voor de planeet én voor uw budget. En het beste van al: u kan er vandaag al mee beginnen!

Alle beetjes brengen iets op

U kan starten met eenvoudige energiebesparende maatregelen, kleine ingrepen die onnodig energieverlies tegengaan. Maar we tonen u ook hoe u als bedrijf een maximaal rendement kan halen uit energieinvesteringen.

Natuurlijk zijn er nog meer manieren waarmee u op het energieverbruik in uw onderneming kan besparen, Luminus staat klaar om u daarin bij te staan. Één ding is alvast zeker: of u nu een groot of een klein budget hebt, of u het allemaal snel of eerder in stappen wil aanpakken, alle beetjes helpen voor het klimaat én voor uw portemonnee.

Zonnepanelen voor uw KMO: de investering waard?

Voor veel ondernemingen is een investering in zonnepanelen een verstandige keuze: lagere energiefacturen, groenestroomcertificaten, belastingvoordeel én een duurzaam imago. Redenen genoeg om even stil bij te staan bij de mogelijkheden voor uw bedrijf.

In onze webinar “Zonnepanelen voor uw KMO: de investering waard?” overlopen we samen met 3 zonne-energie-experts alle aspecten waar u rekening mee dient te houden. Aan de hand van realistische en duidelijke voorbeelden leggen we u in detail en in alle transparantie het volledige proces uit, van voorstudie over installatie tot onderhoud.

Schakel nu over naar groene stroom

Overschakelen naar groene stroom is nog steeds een van de eenvoudigste manieren om uw energieverbruik te verduurzamen. Luminus werkt hard aan het vergroenen van haar productiepark. Als de nummer 1 van windenergie op het land in België, beschikt Luminus reeds over 189 windmolens, met een geïnstalleerd vermogen van 450 MW. Om nog meer klanten groene stroom te kunnen leveren plannen we om ons windmolenpark tegen 2022 uit te breiden tot een capaciteit van meer dan 700 MW.

Wacht niet langer om deze belangrijke stap te nemen naar CO2-neutraliteit en schakel over naar groene stroom. Onze business adviseurs staan voor u klaar om u te adviseren over het best mogelijke tarief voor uw onderneming. Vraag vandaag nog uw offerte op maat!

Meer tips om u te helpen besparen

Advies op maat

De experten van Luminus staan u graag bij met persoonlijk advies. Contacteer ons en we bekijken samen met u hoe uw onderneming efficiënter met energie kan omgaan.

Contacteer ons