U koos voor Grote ondernemingen

Tot welk type behoort uw onderneming?

Professional

Jaarlijkse uitgave
< € 10 000

Jaarlijks verbruik
Elektriciteit
< 100 MWh

Gas
< 100 MWh

Type meteropname
Jaargemeten

Selecteer

KMO

Jaarlijkse uitgave
€ 10 000 tot € 100 000

Jaarlijks verbruik
Elektriciteit
100 - 1 000 MWh

Gas
100 - 2 000 MWh

Type meteropname
Jaargemeten
Maandgemeten
Telegelezen

Selecteer

Grote onderneming

Jaarlijkse uitgave 
> € 100 000

Jaarlijks verbruik 
Elektriciteit
> 1 000 MWh
 
Gas 
> 2 000 MWh

Type meteropname
Jaargemeten 
Maandgemeten 
Telegelezen

Selecteer

Luminus en u: een samenwerking in energie

Door de evolutie van de economie, de maatschappij en het milieu zijn we ervan overtuigd dat onze rol vandaag veel verder reikt dan de levering van energie. We willen een echte partner zijn in het beheer van uw energie.

Sinds enkele jaren kent onze maatschappij diepgaande veranderingen. De klimaatverandering en de nieuwe economische situatie dwingen zowel bedrijven als particulieren om de manier te herzien waarop we energie produceren en gebruiken.

Meer dan een ecologische noodzaak, een economische realiteit

Paradoxaal genoeg heeft de daling van de olieprijzen die we de afgelopen jaren hebben meegemaakt, dit fenomeen nog extra benadrukt. Want de kosten om elektriciteit te produceren mogen dan wel dalen, de prijs van elektriciteit op zich blijft aanzienlijk stijgen. Redenen daarvan zijn de hogere belastingdruk, maar ook de kosten voor het transport en beheer van het netwerk. Ondertussen hebben de economische crisis en de toegenomen concurrentie op de internationale markten heel wat bedrijven gedwongen om zich te buigen over hun productiekosten, en meer bepaald die van hun energie.

Een energiepartner

Luminus heeft op deze evolutie ingespeeld met nieuwe diensten en investeringen in de ontwikkeling van vernieuwende oplossingen. Dit zowel intern als via de integratie van nieuwe partners die gespecialiseerd zijn in energiebeheer. Het lijkt misschien paradoxaal om onze klanten te helpen om hun energieverbruik te verminderen, aangezien we tegelijkertijd producent zijn. Maar deze tegenstelling is slechts schijn: we evolueren mee met hen, net zoals zij evolueren met hun eigen klanten. Onze prioriteit blijft dezelfde: tegemoet komen aan de noden van onze consumenten.

Vandaag zijn wij van mening dat het tijd is om onszelf voor te stellen als een echte partner, die samen met de klant nadenkt wat de beste manier is om zijn energiebehoeftes te beheren. Daarom is ons aanbod nu opgebouwd rond de volgende drie pijlers:

  • Save your energy: alle oplossingen waarmee onze klanten energie kunnen besparen, maar ook zelf energie kunnen produceren;
  • Secure your energy: onze diensten om het elektriciteitsnet van onze klanten veilig te stellen en ervoor te zorgen dat ze een netkwaliteit hebben op maat van hun infrastructuur;
  • Manage your energy: onze oplossingen voor hun beheer van alle energie-aankopen en een flexibel verbruik.

   

Tools en mensen

Ons kwalitatief aanbod is te danken aan al onze Luminus-experts. Zo stellen key account managers, technici en service agents dagelijks alles in het werk om onze klanten de beste oplossingen op maat en een persoonlijke service te geven.

Daarnaast ontwikkelen wij ook tools om onze klanten zelf hun energiehuishouding te laten beheren, zoals de Luminus Klantenzone. Maar zoals altijd blijven de persoonlijke contacten van onze klanten slechts één klik of telefoontje verwijderd!

Laten we er samen over praten

Wil u weten op welke manier we uw bedrijf verder kunnen helpen? Binnenkort verschijnt onze nieuwe brochure. Vindt u niet meteen een pasklaar antwoord? Aarzel niet om contact op te nemen met uw persoonlijke Key Account Manager of een e-mail te sturen naar btb@edfluminus.be. Samen bestuderen we de noden van uw bedrijf, en stellen we een oplossing op maat voor.