U koos voor Grote ondernemingen

Tot welk type behoort uw onderneming?

Professional

Jaarlijkse uitgave
< € 10 000

Jaarlijks verbruik
Elektriciteit
< 100 MWh

Gas
< 100 MWh

Type meteropname
Jaargemeten

Selecteer

KMO

Jaarlijkse uitgave
€ 10 000 tot € 100 000

Jaarlijks verbruik
Elektriciteit
100 - 1 000 MWh

Gas
100 - 2 000 MWh

Type meteropname
Jaargemeten
Maandgemeten
Telegelezen

Selecteer

Grote onderneming

Jaarlijkse uitgave 
> € 100 000

Jaarlijks verbruik 
Elektriciteit
> 1 000 MWh
 
Gas 
> 2 000 MWh

Type meteropname
Jaargemeten 
Maandgemeten 
Telegelezen

Selecteer

UPS: Nooit meer een stroomonderbreking. Gegarandeerd!

Kunnen uw installaties geen stroomonderbreking of stroomschommeling verdragen? Ook al duurt ze slechts enkele seconden? En zou dat, als het toch gebeurt, een enorme weerslag hebben op uw financiën of uw veiligheid?

De snelle evolutie van elektronica en automatisering maakt bedrijven productiever maar ook veel kwetsbaarder en afhankelijker van de elektrische installaties die energie leveren. 

Dankzij het UPS-systeem vermijdt u elke stroomonderbreking, zelfs van minder dan enkele milliseconden. Uw installaties draaien feilloos op kwaliteitsvolle elektrische stroom en spanning, dankzij de filtering van schommelingen en storingen. 

Deze oplossing levert bovendien langdurige autonomie bij stroomonderbrekingen (tot 24 uur). En dat alles verloopt volledig automatisch.

UPS-systemen (Uninterruptible Power Supply) garanderen een stroomtoevoer van hoge, stabiele kwaliteit, zonder enige onderbreking.

Contacteer een van onze experten

Wat hebben wij u te bieden?

Dynamische UPS-systemen met vermogens van 250 kVA tot 10 mVA en zelfs meer. Deze systemen bestaan uit een generator, een dynamisch energieopslagsysteem en een dieselmotor. Net zoals een MUPS (Mobile Uninterruptible Power Supply) garanderen ze permanente stroomtoevoer, ook wanneer het netwerk onderbroken is. De betrouwbaarheid van uw elektrische infrastructuur blijft dus gegarandeerd via een technische oplossing met de volgende voordelen:

  • Belangrijke stroomdensiteit
  • Doorstaat forse piekspanningen bij kortsluiting
  • Geïntegreerde dieselgenerator
  • Neemt weinig plaats in
  • Lage onderhoudskosten
  • Levensduur van meer dan 20 jaar

Een oplossing op maat in 4 stappen:

1.     We analyseren uw huidige situatie:

Onze ingenieurs bestuderen samen met u de huidige toestand van uw installaties, hun zwakke punten en uw persoonlijke behoeften. Zo kunnen we u de meest geschikte oplossing voorstellen.

2.     We ontwerpen een offerte op maat:

We doen een beroep op ruim 20 jaar ervaring en expertise van onze partner Vanparijs Engineers in de ontwikkeling van dynamische UPS-oplossingen. Zo ontwerpen we met kwaliteitsproducten de ideale UPS-unit op uw maat.

3.     We beheren de installatie van uw UPS-systeem van A tot Z:

In overleg met uw teams nemen we het volledige projectbeheer voor onze rekening, vanaf de gedetailleerde studie tot en met de installatie van het eigenlijke UPS-systeem, inclusief alle vereiste randapparatuur (transformatoren, uitstroming, kasten, dempers, koeling en ventilatie, akoestiek, enz.).

4.     We garanderen de optimale werking van de installatie dankzij een onderhoudscontract op maat:

Onze onderhoudscontracten zijn aanpasbaar en bieden u de mogelijkheid om het onderhoud van het UPS-systeem volledig aan ons over te laten: preventief en correctief onderhoud, prestatiecontract, assistentieservice 24 uur per dag en 7 dagen per week, tot en met administratieve opvolging en regelmatige onderhoudsrapporten.

Zijn onze UPS-systemen precies wat u nodig hebt?

  • Hebben uw kritieke installaties een vermogen van meer dan 250 kVA?
  • Is een stroomonderbreking van minder dan 30 seconden een probleem voor uw installaties? 
  • Lopen uw kosten als gevolg van een stroomonderbreking op tot meer dan 300.000 euro per jaar?

Als u «ja» antwoordt op één of meer vragen in dit lijstje, mag u eigenlijk niet aarzelen om uw Key Account Manager meer informatie te vragen over onze UPS-service. Of stuur ons een mailtje op het adres btb@edfluminus.be.